MacBook Pro oyunda çok ısınır mı?

lik0

Femtopat
Daha fazla  
MacBook Pro'da Minecraft, Stardew Valley, Don't Starve gibi basit oyunları oynarsak çok ısınır mı veya şarjını etkiler mi?

MacBook Pro'da Minecraft, Stardew Valley, Don't Starve gibi basit oyunları oynarsak çok ısınır mı veya şarjını etkiler mi?
Dediğiniz oyunlar pc yi zorlamayacaktır,ancak şarjı etkileyebilir.

Bende Air var M1 biliyorsundur fan yok Fortnite açtım 2K ayarlarda 95 derece falan oluyordu ama elimi yakacak kadar bir noktada toplanmıyordu ya da frekans kısmıyordu oyun çok akıcıydı ben de Apple desteğe sordum bunun sıkıntı olayacağını cihazın gerekli durumda kendini koruyacağını söylediler. Ayrıca bu 95 derece sıcaklıkta batarya sıcaklıklarım ise 30 dereceden 40 dereceye yükselmişti cihazın mantık kartı son derece küçük bu katın oluşturduğu ısı bataryalara ulaşamıyor çünkü aleminyum kasa iyi bir pasif soğutma sağlıyor. SSD NAND'ları da sıcaklığı pek sevmezler bunu düşündükleri için mantık kartında bu parçaları ısınmayan kısımlara yerleştirmişler ve son olarak bu cihazda fan yok Pro'da fan var hiçbir sıkıntı olmaz. Minecraft'ta ise 60 FPS liminti koyduğum zaman en ufak bir ısınma olmadı 40 derecelerde dolanıyordu sıcaklıklar.

Cok teşekkür ederim bilgilendirme icin benim oynayacagim oyunlar zaten Stardew Valley Minecraft gibi basit oyunlar. pekiya siz Fortnite oynarken ya da baska bir oyun oynarken pil omru ne kadar azaliyordu gunluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…