Macbook Pro Retina Ekran Soyulması

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
2016 model Macbook Pro'mun retina ekranı soyulmaya başladı. Servise gönderdim ancak garantisi bittiği için ekran değişimi ücreti alacaklarını söylediler. Ücreti veremeyeceğim en azından şu anlık.
Retina soyulmasını nasıl engellerim ve ya bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?

Çok enteresan, ilk kez duydum. Apple'ın Amerika yönetimine bir mail atın ve oradan da geri dönüş bekleyin derim. Çünkü bu normal bir problem değil gibi görünüyor. Eğer ki çözüm olmaz ise internetten araştırarak kendi ekranını kendin dahi değiştirebilirsin. Bence korkulacak bir durum yok buda bir seçenek olarak kalsın elinde.

Çok enteresan, ilk kez duydum. Apple'ın Amerika yönetimine bir mail atın ve oradan da geri dönüş bekleyin derim. Çünkü bu normal bir problem değil gibi görünüyor. Eğer ki çözüm olmaz ise internetten araştırarak kendi ekranını kendin dahi değiştirebilirsin. Bence korkulacak bir durum yok buda bir seçenek olarak kalsın elinde.
İnternetten çok araştırdım, losyonlar ile silerek gideren çok kişi olmuş. Ekran değişimi sorun değil sorun ücreti. Losyon ile silerek giderenler ise, tamamen retinayı siliyorlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı