Z zaliym Hectopat Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 3 5 Mart 2014 #1 1-)Ekran kartının üzerinde ayrı bir fan var mı ? 2-) Şarj süresi ekran kartından dolayı düşer mi? 3-) Fan daha fazla çalışır mı ? Bilgisayarın sessiz çalışması benim için önemli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2014
1-)Ekran kartının üzerinde ayrı bir fan var mı ? 2-) Şarj süresi ekran kartından dolayı düşer mi? 3-) Fan daha fazla çalışır mı ? Bilgisayarın sessiz çalışması benim için önemli yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 5 Mart 2014 #2 Şu video sanırım sana yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Şu video sanırım sana yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 5 Mart 2014 #4 zaliym dedi: Şu video dediğiniz... Genişletmek için tıkla... Sayfaya ekledim ama göremiyorsan aşağıdaki linki tıkla orada bir incelemesi var notebook'un. Retina MacBook Pro ve Mac OS X İncelemesi - YouTube
zaliym dedi: Şu video dediğiniz... Genişletmek için tıkla... Sayfaya ekledim ama göremiyorsan aşağıdaki linki tıkla orada bir incelemesi var notebook'un. Retina MacBook Pro ve Mac OS X İncelemesi - YouTube
Z zaliym Hectopat Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 3 5 Mart 2014 #5 Teşekkürler hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2014