E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 26 Mayıs 2021 #11 byilkeryilmaz dedi: Yok sadece LoL Minecraft oynarım belki CS Genişletmek için tıkla... O tür oyunlarda sorun yaratmaz.
byilkeryilmaz dedi: Yok sadece LoL Minecraft oynarım belki CS Genişletmek için tıkla... O tür oyunlarda sorun yaratmaz.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2021 #12 Windows laptoplarla da yazılım yazabilirsin. 18 bine ince, hafif ve pili en az 4-5 saat giden gaming laptop bulabilirsin.
Windows laptoplarla da yazılım yazabilirsin. 18 bine ince, hafif ve pili en az 4-5 saat giden gaming laptop bulabilirsin.
byilkeryilmaz Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #13 Hazır sistem bildiğimiz Ryzen'li ekran kartılı olan ben masaüstü diye yanına iMac yazdım
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 26 Mayıs 2021 #14 byilkeryilmaz dedi: Monitör dahil 18.5k ya sistem önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Sistem toplama konusu açarsan cevaplanır.
byilkeryilmaz dedi: Monitör dahil 18.5k ya sistem önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Sistem toplama konusu açarsan cevaplanır.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.014 Makaleler 4 Çözümler 20 26 Mayıs 2021 #15 Hocam tasarım işiyle uğraşacaksanız ve render almanız gerekiyorsa Mac alın yoksa çok da mantıklı bir cihaz değil.
Hocam tasarım işiyle uğraşacaksanız ve render almanız gerekiyorsa Mac alın yoksa çok da mantıklı bir cihaz değil.
byilkeryilmaz Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #16 Ben şunu dedim yanında 2.monitörde alacağım uygun olur mu? Gigabyte Aorus 15G KC i7-10870H 16GB 512GB SSD 6GB GeForce RTX 3060 15.6" Full HD Win10 Home Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com James Donkey JD24FG1MS144 23.8'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Ben şunu dedim yanında 2.monitörde alacağım uygun olur mu? Gigabyte Aorus 15G KC i7-10870H 16GB 512GB SSD 6GB GeForce RTX 3060 15.6" Full HD Win10 Home Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com James Donkey JD24FG1MS144 23.8'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.014 Makaleler 4 Çözümler 20 26 Mayıs 2021 #17 byilkeryilmaz dedi: Hazır sistem bildiğimiz Ryzen'li ekran kartılı olan ben masaüstü diye yanına iMac yazdım. Genişletmek için tıkla... Ben iMac almayı planlıyorsunuz diye düşündüm şu meşhur rende PC'den.
byilkeryilmaz dedi: Hazır sistem bildiğimiz Ryzen'li ekran kartılı olan ben masaüstü diye yanına iMac yazdım. Genişletmek için tıkla... Ben iMac almayı planlıyorsunuz diye düşündüm şu meşhur rende PC'den.
kurmayoffuture Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.022 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #18 byilkeryilmaz dedi: Ben şunu dedim yanında 2.monitörde alacağım uygun olur mu? Gigabyte Aorus 15G KC i7-10870H 16GB 512GB SSD 6GB GeForce RTX 3060 15.6" Full HD Win10 Home Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com James Donkey JD24FG1MS144 23.8'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Olur. Güzel seçim. Bataryası en büyük bataryadan 99 Wh. 8 saate kadar kullanım sağladığı belirtilmiş yani adaptöre bağlı değilsiniz ve yanınızda taşıyabilirsiniz bir yere giderken. Her işinizi halledersiniz. Klavyesi de ekranı da çok güzeldir.
byilkeryilmaz dedi: Ben şunu dedim yanında 2.monitörde alacağım uygun olur mu? Gigabyte Aorus 15G KC i7-10870H 16GB 512GB SSD 6GB GeForce RTX 3060 15.6" Full HD Win10 Home Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com James Donkey JD24FG1MS144 23.8'' 1ms 144Hz Full HD FreeSync Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Olur. Güzel seçim. Bataryası en büyük bataryadan 99 Wh. 8 saate kadar kullanım sağladığı belirtilmiş yani adaptöre bağlı değilsiniz ve yanınızda taşıyabilirsiniz bir yere giderken. Her işinizi halledersiniz. Klavyesi de ekranı da çok güzeldir.
byilkeryilmaz Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #19 Itechin.g dedi: Ben iMac almayı planlıyorsunuz diye düşündüm şu meşhur rende PC'den. Genişletmek için tıkla... iMac Satın Alın Yedi büyüleyici renk seçeneÄiyle sunulan, süper güçlü M4 çipe sahip iMac hepsi-bir-arada masaüstü bilgisayarı keÅfedin. Apple.com adresinden satın alın. www.apple.com Bundan işte
Itechin.g dedi: Ben iMac almayı planlıyorsunuz diye düşündüm şu meşhur rende PC'den. Genişletmek için tıkla... iMac Satın Alın Yedi büyüleyici renk seçeneÄiyle sunulan, süper güçlü M4 çipe sahip iMac hepsi-bir-arada masaüstü bilgisayarı keÅfedin. Apple.com adresinden satın alın. www.apple.com Bundan işte
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.014 Makaleler 4 Çözümler 20 26 Mayıs 2021 #20 byilkeryilmaz dedi: iMac Satın Alın Yedi büyüleyici renk seçeneÄiyle sunulan, süper güçlü M4 çipe sahip iMac hepsi-bir-arada masaüstü bilgisayarı keÅfedin. Apple.com adresinden satın alın. www.apple.com Bundan işte. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam render almak gibi bir düşünceniz yoksa 3D modelleme tasarım vb şeyler yapmayı düşünmüyorsanız Apple çok gerekli değil.
byilkeryilmaz dedi: iMac Satın Alın Yedi büyüleyici renk seçeneÄiyle sunulan, süper güçlü M4 çipe sahip iMac hepsi-bir-arada masaüstü bilgisayarı keÅfedin. Apple.com adresinden satın alın. www.apple.com Bundan işte. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam render almak gibi bir düşünceniz yoksa 3D modelleme tasarım vb şeyler yapmayı düşünmüyorsanız Apple çok gerekli değil.