Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #1 Sizce arkadaşlar seneyi bekleyip ARM mimari bir MacBook Pro mu satın almalıyım yoksa bir X86_64 mimari laptop mu satın almalıyım?
Sizce arkadaşlar seneyi bekleyip ARM mimari bir MacBook Pro mu satın almalıyım yoksa bir X86_64 mimari laptop mu satın almalıyım?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 14 Temmuz 2020 #2 Ne için kullanacağınıza bağlı.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.318 Makaleler 5 Çözümler 45 14 Temmuz 2020 #3 Bamard dedi: Sizce arkadaşlar seneyi bekleyip ARM mimari bir MacBook Pro mu satın almalıyım yoksa bir X86_64 mimari laptop mu satın almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi amaçla kullanacağınıza bağlı. Kullanacağınız programlar ve alan ilk faktör.
Bamard dedi: Sizce arkadaşlar seneyi bekleyip ARM mimari bir MacBook Pro mu satın almalıyım yoksa bir X86_64 mimari laptop mu satın almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi amaçla kullanacağınıza bağlı. Kullanacağınız programlar ve alan ilk faktör.
Mr.Durgut Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 197 14 Temmuz 2020 #4 Bamard dedi: Sizce arkadaşlar seneyi bekleyip arm mimari bir MacBook Pro mu satın almalıyım yoksa bir X86_64 mimari laptop mu satın almalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu sana bağlı. Bilgisayarda ne yapıyorsun mesela oyun oynuyor musun? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2020
Bamard dedi: Sizce arkadaşlar seneyi bekleyip arm mimari bir MacBook Pro mu satın almalıyım yoksa bir X86_64 mimari laptop mu satın almalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu sana bağlı. Bilgisayarda ne yapıyorsun mesela oyun oynuyor musun?
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 14 Temmuz 2020 #5 Eğer amacınız rahat kullanayım hafif olsun oyunlarda ultra oynamam diyorsanız Macbook Pro. Ama benim için ağırlık önemli değil oyunlarda ultrada yüksek fps alayım diyorsanız normal laptop.
Eğer amacınız rahat kullanayım hafif olsun oyunlarda ultra oynamam diyorsanız Macbook Pro. Ama benim için ağırlık önemli değil oyunlarda ultrada yüksek fps alayım diyorsanız normal laptop.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #6 300434 dedi: Hangi amaçla kullanacağınıza bağlı. Kullanacağınız programlar ve alan ilk faktör. Genişletmek için tıkla... Yazılım.
300434 dedi: Hangi amaçla kullanacağınıza bağlı. Kullanacağınız programlar ve alan ilk faktör. Genişletmek için tıkla... Yazılım.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 14 Temmuz 2020 #7 Bamard dedi: Yazılım. Genişletmek için tıkla... O zaman elmadan şaşmayın
Mr.Durgut Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 197 14 Temmuz 2020 #8 Bamard dedi: Yazılım. Genişletmek için tıkla... Mac'de Visual Studio çok iyi değil yalnız, eğer kullanıyorsanız ona dikkat edin.
Bamard dedi: Yazılım. Genişletmek için tıkla... Mac'de Visual Studio çok iyi değil yalnız, eğer kullanıyorsanız ona dikkat edin.
Bamard Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #9 Mr.Durgut dedi: Mac'de Visual Studio çok iyi değil yalnız, eğer kullanıyorsanız ona dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Mac alırsam xcode kullanırım Mac'teki virsual Studio monodevelop projesinin zaten.
Mr.Durgut dedi: Mac'de Visual Studio çok iyi değil yalnız, eğer kullanıyorsanız ona dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Mac alırsam xcode kullanırım Mac'teki virsual Studio monodevelop projesinin zaten.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 14 Temmuz 2020 #10 Mr.Durgut dedi: Mac'de Visual Studio çok iyi değil yalnız, eğer kullanıyorsanız ona dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Microsoft aplikasyonu olduğundan öyledir ben w10da gayet rahat kullanıyorum
Mr.Durgut dedi: Mac'de Visual Studio çok iyi değil yalnız, eğer kullanıyorsanız ona dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Microsoft aplikasyonu olduğundan öyledir ben w10da gayet rahat kullanıyorum