MacBook Pro vs Monster Abra A5

Hem Mac hem de Monster kullanıcısı olarak Mac derim çünkü Monster'da ısınma sorunu ve pil sorunu çok fazla ama MSI vb derseniz işler değişir.
Mac yüke bindiğinde 95 dereceyi geçiyor ondanda bahsetseniz keşke.
13 inç Macbook Pro o ilandaki Monster'la performans anlamında yarışamaz. Macbook'un pili daha uzun gider. Ama sizin için sanırım performans öne çıkıyor o da Monster'da var. Bilmiyorum belki aynı paraya o Monster'dan daha iyileri vardır ama ben sizin dediğiniz 2 ürünü karşılaştırdım.

2018 model bir MacBook Pro (dolu özellikte) ile karşılaştırıldığında bence aradaki farkı Mac bile atabilir.

Macbook Pro'ya bütçem olsa kesinlikle Macbook Pro alırdım. Hem yazılım konusunda hem photoshop konusunda hem edit, montaj konusunda bence Macbook Pro'yu hiç bir bilgisayar geçemez. Önerim Macbook Pro'dur

MacBook Pro'ya bütçem olsa kesinlikle MacBook Pro alırdım. Hem yazılım konusunda hem Photoshop konusunda hem edit, montaj konusunda bence MacBook Pro'yu hiçbir bilgisayar geçemez. Önerim MacBook Pro'dur.

Görüşünüze katılıyorum Monster'da kullanmış birisi olarak.

2018 model bir MacBook Pro (dolu özellikte) ile karşılaştırıldığında bence aradaki farkı Mac bile atabilir.

Mac aldiginiz zaman iş disinda hiçbir şey yapamazsiniz Mac performansi Monster ile kiyaslanamaz işlemcilerine bakmaniz bile yeter kullanici Monster aldiginda hem işlerini yeterli bir şekilde yapar hem de gerek işlemcisi gerek ekran karti ile piyasadaki neredeyse tum oyunlari rahatlikla oynar Mac o fiyata alinmaz paraniza yazik olur cidden.
Gülücük atiyorsunuz ama elinizde bir kanıt var mı Mac'in daha performansli olduğuna dair varsa atın biz de bilgilenelim.

Mac'in işlemcisi ile Monster'in işlemcisini karşılaştıran kafadan ben de istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…