MacBook Pro'da oyun oynanır mı?

eGPU ile canavar gibi oynarsın. RTX 2080 kullanırsan 2K çözünürlük ve parlak ekranın verdiği görselliği hiçbir oyun bilgisayarı veremez.

macOS tarafında artık NVIDIA sürücüleri desteklenmiyor.

Dostum MacBook'a zaten ilk macOS yüklü geliyor. Hem AMD ekran kartı da tercih edilebilir.

Oyun desteği çok kısıtlı ama. İster AMD olsun ister diğer olsun, sonuçta oyun desteğş windowsta çok daha fazla. AMD'de olabilir tabi. Ama bence NVIDIA tercih edilmeli.

Bence MacBook değil de, Windows tabanlı bir oyun bilgisayarı alırsan oyun falan da oynarsın başka işlere de kullanırsın. MacBook'a boşu boşuna para verme derim

Oyun için Mac yok. Basit oyunları oynatabilir oda ekran kartına göre EGPU'su ne.

Mac'a 13 bin TL verdim ve Pro oynanmaz mi? Cidden ağlayacağım.

Mac'a 13 bin TL verdim ve Pro oynanmaz mi? Cidden ağlayacağım.
Lütfen bilgisayar almadan öncee araştırın. Bilmemek ayıp değil. Size bu fiyata satanlar utansın. Haklısınız bu zamanda macbook alıp oyun oynayamamak cidden nasıl tarif edilir bilemem. Ama hak veriyorum almadan önce lütfen yetkililere danışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…