Merhaba, 2-3 gün önce MacBook Pro'ma kola döküldü. Döküldüğü gibi kapatıp ters çevirdim ve kuruladım. Ancak kuruladıktan sonra geri açmaya çalıştığım zaman Apple logosu sonrası klasör içinde soru işareti çıkıyor. Desteğe yazdığımda donanımsal olduğunu söylüyor. Sizce ne tür bir sorun olmuş olabilir ve maliyeti ne kadar olur?
Merhaba, 2-3 gün önce MacBook Pro'ma kola döküldü. Döküldüğü gibi kapatıp ters çevirdim ve kuruladım. Ancak kuruladıktan sonra geri açmaya çalıştığım zaman Apple logosu sonrası klasör içinde soru işareti çıkıyor. Desteğe yazdığımda donanımsal olduğunu söylüyor. Sizce ne tür bir sorun olmuş olabilir ve maliyeti ne kadar olur?
2 sene önce Touchpad'e sıvı teması olmuştu 2500 falan vermiştim. Komple alt kasa değişmişti. Şu an uçuk bir rakam gelebilir. Yapılacak işlemleri öğrenin.
Şöyle ilk başta kurtarma moduna gireyorum ne kadar güç tuşuna bassamda aynı klasör içinde soru işareti geliyor onun dışında SSD'yi çıkarıp açmayı denediğimde de aynı ekran geliyor yine değişen bir şey yok.
Güncelleme: Arkadaşlar özür dilerim Mac Intel işlemcili Mac olduğu için yanlış tuşa basıyormuşum şu an kurtarma moduna giriş yapabildim.
Kurtarma modunda açtığım zaman sadece 2 GB'lık bir depolama alanı gözüküyor.