H HsnBilisim Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2 3 Mayıs 2020 #1 Merhaba; 2006 model bir adet MacBook Pro var elimde müşterimiz Windows 7 Ultra yüklemiş şimdi yeniden macOS X sürümüne döndürmemizi istiyor ama bir türlü olmuyor tüm kombinasyon tuşlarını denedim USB bellek görmüyor HDD görmüyor çözüm bulamadım.
Merhaba; 2006 model bir adet MacBook Pro var elimde müşterimiz Windows 7 Ultra yüklemiş şimdi yeniden macOS X sürümüne döndürmemizi istiyor ama bir türlü olmuyor tüm kombinasyon tuşlarını denedim USB bellek görmüyor HDD görmüyor çözüm bulamadım.
āshǐdé yuánzhēn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 1.248 Çözümler 9 3 Mayıs 2020 #2 Elinizdeki MacBook büyük ihtimalle 10.6.8 Snow Leopard destekliyor en fazla. Siz hangi sürümü kurmaya çalışıyorsunuz?
Elinizdeki MacBook büyük ihtimalle 10.6.8 Snow Leopard destekliyor en fazla. Siz hangi sürümü kurmaya çalışıyorsunuz?
H HsnBilisim Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2 3 Mayıs 2020 #3 āshǐdé yuánzhēn dedi: Elinizdeki MacBook büyük ihtimalle 10.6.8 Snow Leopard destekliyor en fazla. Siz hangi sürümü kurmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yosemite Yosemite denedim lion denedim Son düzenleme: 3 Mayıs 2020
āshǐdé yuánzhēn dedi: Elinizdeki MacBook büyük ihtimalle 10.6.8 Snow Leopard destekliyor en fazla. Siz hangi sürümü kurmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yosemite Yosemite denedim lion denedim