- Makaleler
- 15
2012 Macbook Pro Mid i7 8GB/500GB Samsung 870 Evo 13" olan bir bilgisayarım var. Samsung SSD'yi yeni aldım 2-3 ay anca olmamıştır. 1000 TL'ye Amazon'dan aldım. Bende başka bir SSD var yine 480GB olan, onun maddi değeri daha düşük. Laptop 6 ay içinde kesin satılacak. Sizce eski SSD'yi takıp Samsung'u masaüstüne mi takayım yoksa Samsung laptop ile mi gitsin? Bu arada Samsung ile satarsam üstüne daha çok koymayı düşünüyorum fakat beni frenleyen şey laptopun yaşı. Ne düşünüyorsunuz?
Pentium işlemcili 2014 sanırım bir laptop satmıştım ASUS, 4GB RAM haricinde bomboş bilgisayardı ama ona çok önceden 2015 gibi aldığım Samsung 850 Evo SSD'yi takmıştım. Adamla Kızılay metro önünde buluştuk, gelip sadece SSD modeline bakmıştı. Bunun için alıyorum demişti. Başka hiçbir test yapmamıştı muhasebeci arkadaş.
Pentium işlemcili 2014 sanırım bir laptop satmıştım ASUS, 4GB RAM haricinde bomboş bilgisayardı ama ona çok önceden 2015 gibi aldığım Samsung 850 Evo SSD'yi takmıştım. Adamla Kızılay metro önünde buluştuk, gelip sadece SSD modeline bakmıştı. Bunun için alıyorum demişti. Başka hiçbir test yapmamıştı muhasebeci arkadaş.