MacBook satılmalı mı?

NapoliHolmes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, biraz danışmak istediklerim var. 12. sınıf öğrencisiyim ve seneye yüksek ihtimalle Almanya da ya tıp ya da elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım (inşallah aksilik çıkmazsa). Elimde şu an MacBook Air 16 GB modeli var. Seneye hazırlık vs. okuyacağım ancak üniversite başlamadan teknolojik ihtiyaçlarımı gidermek istiyorum. Hala tam kesin değil bu yüzden size danışmak istedim. Bir tablet (iPad Pro 11 inç modeli ve Samsung S9 arasında gidip geliyorum), bir telefon (şu an Android bir telefonum var eski iPhone 12 falan alacağım gibi önerilere açığım) alacağım. Ve eğer elektronik mühendisliği okursam da anladığım kadarıyla Mac beni bayağı yoracak o yüzden onu bir Windows laptopla değiştirmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bu sene ağustos'ta gitmeden önce halledebildiklerimi burada yapayım mı veya aceleci davranmayıp orada mı al sat yapmalıyım? (Özellikle MacBook konusunda eğer satmam gerekirse çok beklemek kötü olur mu?) Genel tavsiyelerinize de açığım. Derslerden dolayı eskisi kadar bu işlere zaman ayıramıyorum halihazırda bilginiz varsa ve yardım ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler iyi sosyaller dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mac bilgisayarlar orada daha pahalı. Telefon için aynısını söyleyemeyeceğim ancak bilgisayar alacaksanız ihtiyacınızı buradan karşılamanızda fayda var.

Mac bilgisayarlar orada daha pahalı. Telefon için aynısını söyleyemeyeceğim ancak bilgisayar alacaksanız ihtiyacınızı buradan karşılamanızda fayda var.

Hocam Mac almayı düşünmüyorum başka bir laptop veya iPad.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…