MacBook satın alınca Logic Pro X bedava mı kuruluyor?

Böyle bir şey duydum. Herhangi bir MacBook bilgisayar alınca, eğer istersek 200 dolar olan Logic Pro X programını bedavaya kuruyorlarmış. Net bir bilgiye ulaşamadım. Bu DAW yalnızca Mac sistemlerde çalışıyor, bir Apple programı. Sizin bir bilginiz var mı bu konu hakkında? Eğer böyle bir durum söz konusuysa MacBook mu alınmalı? (Alınırsa Amerika'dan alınacak.)

Satın alırken sepete eklersen tabi ki kurulu şekilde gönderiyorlar, fakat helede Apple gibi bir firmanın bedavaya ürün vereceğini sanmıyorum.

Bir YouTube yorumunda rastladım. İnternetten değil de mağazadan satın alırken rica edince bedavaya kuruyormuş. Ben de mağazadan alacağım alırsam zaten.

Deneme sürümünü veriyorlar sanırım. Ama asıl programı Macbook ile beraber vermiyorlar. Sadece çok fazla tavsiye ediliyor ve deneme sürümü ile karıştıranlar olabiliyor. 1300-1400 TL'lik bir programı bedava vereceğini pek sanmam.

Bakalım artık. Belki Amerika’daki mağazalarda öyledir sadece, bilemedim. Umarım doğrudur.
Oraya özel bir kampanya varsa durum değişebilir tabii. Ona da bakmak gerek. Yine de pek sanmıyorum ama bir ümit tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…