Eski erkek arkadaşım, ayrıldığımızda bilgisayarı istemiyorum, sende kalsın demişti. İki yıldır kullanıyorum fakat misafir hesabını kullanıyorum çünkü yönetici hesabının şifresini arayarak soramıyorum. Şu an ise evliyim ve hiç soramam. Çok fazla güncelleme geldi ve aktif bir şekilde kullanamıyorum. Şifreyi nasıl değiştirebilirim veya sıfırlamam gerekiyorsa nasıl yapabilirim? Çünkü içinde çok fazla dosyam birikti.
Internet recovery ile işletim sistemini yeniden yükleyebilirsin ama iCloud doğrulaması isteyecektir tekrardan eğer hesap giriliyse ve muhtemelen girilidir. Eğer faturası mevcutsa Apple'dan destek alın.
Internet recovery ile işletim sistemini yeniden yükleyebilirsin ama iCloud doğrulaması isteyecektir tekrardan eğer hesap giriliyse ve muhtemelen girilidir. Eğer faturası mevcutsa Apple'dan destek alın
Cihazınıza uygun bir SSD alın, cihazı sökün, (bunu sizin yapmanızı tavsiye etmiyorum) yeni diski takın, kurtarma modundan yeniden kurulum yapmayı deneyin.
Bir bilgisayarcıya götürmek daha isabetli olabilir.
Sıfırlasa bile düzeleceğini sanmıyorum. macOS güvenlik bilgileri anakartta tutuluyor. find my Mac kapatmadan tekrar Mac OS kurulumu yapsa bile eski appleid pin şifresini soracaktır.