MacBook TR to US etiketi yapıştırılabilir mi?

semihsgt

Decapat
Daha fazla  
Yazılım için trq klavyeme us etiket yapıştırmak istemiştim ama o yapışkan stickerlar klavyeyi mahvediyor. Abimden biliyorum. Bunun yerine us klavye kaplama kılıfı alıp klavyeme göre kesersem işe yarar mı? Çünkü enter kısımları farklı oluyor. Bu şekil yapan var mı? Veya başka bir yolu var mı? Apple'ın harici klavyesini 2. el alacaktım ama fiyatları fazla geldi. MacBook Pro (m1) 13-inch 2020 fvFF30K8Q05G.

Kılıfı kesip kullanabilirsiniz. İsterseniz normal bir klavye bağlayıp da kullanabilirsiniz. Laptop klavyenize koruyucu kılıf takıp onun üstüne de etiket yapıştırabilirsiniz.

Genelde Almanca klavyeleri TR yapmak için uğraşırlar siz tam tersini istiyorsunuz.

- Silikon klavye koruyucular var üzerinde klavye tuşlarının olduğu, bende kullanıyorum. Bunlardan alıp deneyebilirsiniz. Enter kısmı çok sırıtıyorsa o kısmı kesersiniz.

- Elinizdeki ürünü 2. el satıp istediğiniz klavyeye sahip modeli üzerine para bile vermeden alabilirsiniz. Hatta iyi kollarsanız kâr bile edebilirsiniz. Us klavyeli satışlara takas teklifide gönderebilirsiniz.

- 2. el veya sıfır uygun fiyatlı harici bir klavye alabilirsiniz. Normalde kendi kullandığım Mx keys mini'yi öneririm ama fiyat pahalı gelebilir daha uygun ürünlerde mevcut.

Kılıfı kesip kullanabilirsiniz. İsterseniz normal bir klavye bağlayıp da kullanabilirsiniz. Laptop klavyenize koruyucu kılıf takıp onun üstüne de etiket yapıştırabilirsiniz.
Kılıfı kesince oluyor mu işte tek derdim o. Siz denediniz mi? Kessem bile klavye düzeninin bambaşka olması durumunda uymayacağından çekiniyorum

Kılıfı kesince oluyor mu işte tek derdim o. Siz denediniz mi? Kessem bile klavye düzeninin bambaşka olması durumunda uymayacağından çekiniyorum
Uymayabilir hocam, şuanki cihazınıza bir kılıf alın ve onun üzerine etiket yapıştirın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…