MacBook üzerinden Visual Studio Code programına Python entegre edilmiyor

Batuhan Gün

Decapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Yaklaşık 1,30 saattir Python öğrenmek için bilgisayarıma gerekli hazırlıkları yapmaya. Çalışıyorum. Python derslerini aldığım kişi Windows üzerine gösteriyordu kurulumları. Ben M1 MacBook Pro kullanıyorum ve adam ne dediyse aynılarını Mac üzerinden yaptım. İşte Python'un kendi sitesinden en güncel sürümü yükledim sonra Visual Studio Code programına eklentisini kurdum ki kafamın karıştırı yer tam olarak burası. Hemen arkasından aşağıda gördüğünüz uyarıyı aldım ve ne yapsam bilmiyorum. MacBook'u bozmak da istemiyorum. Yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim.

Bu eklenti veya araçları kurarak MacBook'u bozamazsınız hocam.
Gereksinim olarak bu var ve kurmanız gerekiyor.

Bu eklenti veya araçları kurarak MacBook'u bozamazsınız hocam.
Gereksinim olarak bu var ve kurmanız gerekiyor.

Ya şöyle söyleyeyim. Benim kafama takılan şey şu oldu, 3-4 farklı kurulum videosu izledim. Hepsinde de aynı şeyleri yapıyorlar ve bunun gibi bir kurulum uyarısı vermedi. Az önce yükle dediğimde de 94 saat gibi bir süre verdi. Durdurup iptal ettim ben de, kafam şu an iyice çorba oldu hatta.

Biraz izin verseydiniz düzelirdi diye tahmin ediyorum 94 saat göstermesi, bir daha deneyin ve biraz müsaade edin. İçiniz rahat etmeyecekse Spyder gibi başka bir IDE kullanabilirsiniz.

Düzenleme: Spyder'de Windows ile çalışıyor, PyCharm herhalde daha mantıklı bir seçim.

Son düzenleme:
Bir şekilde düzelttim, ufak bir problem olmuş sanırsam.Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…