MacBook uzun sürede şarj oluyor

roseheart032

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Hocalarım MacBook'um 2-2.5 saatte şarj oluyor. Aynı cihaz ve kabloyu kullanan arkadaşlarım 1 saatte yüzde sıfırdan yüzde yüze şarj olduğunu söylüyorlar. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir?

Adaptör arızalı olabilir. Batarya ölmüş olabilir.

Ppm.com

Adaptör arızalı olabilir. Batarya ölmüş olabilir.

Hocam cihaz sıfır ve Amazon'dan alındı.

Cihazınız nedir? Hangi wattaki hangi adaptörü kullanıyorsunuz?

Hocam M.2 2022 MacBook Air. Direkt kutudan çıkan adaptörü kullandım. Watt değerini bilmiyorum ama Amazon'dan aldım.

İyileştirilmiş şarjı açtığımdan dolayı mı böyle, emin değilim.

Hocam M.2 2022 MacBook Air. Direkt kutudan çıkan adaptörü kullandım. Watt değerini bilmiyorum ama Amazon'dan aldım.

İyileştirilmiş şarjı açtığımdan dolayı mı böyle, emin değilim.
Aynı cihaza sahibim. İçinden çıkan adaptör 30 Watt. Aldığınız tam şarj süreleri gayet normal. Benimki de aynı sürede tam şarj oluyor ve kısa bir internet taramasıyla zaten ortalama şarj süresinin 2 saat 20 dakika(140dk) olduğunu görebilirsiniz. Eğer daha hızlı şarj olmasını istiyorsanız Apple'ın 67 Watt adaptörleri de mevcut Mac'ler için. Ancak aldığınız değerlrr tamamen normal, içiniz rahat olsun.

Hocam çok teşekkür ederim detaylı yazdığınız için Allah razı olsun.

Merhaba. Hocalarım MacBook'um 2-2.5 saatte şarj oluyor. Aynı cihaz ve kabloyu kullanan arkadaşlarım 1 saatte yüzde sıfırdan yüzde yüze şarj olduğunu söylüyorlar. Bu durum neden kaynaklanıyor olabilir?

Benim MacBook Pro M3 70 watt ile 2 saatte şarj oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…