MacBook vs Gaming laptop

Unity tarzı programlarda render gibi işlerde bulunuyorsan oyuncu laptopu çok daha mantıklı olur, GPU kritik nokta oluyor bu durumda. Bütçen nedir? Pil performansı gibi bir derdin yoksa Macbook bakmana gerek yok.
50.000 TL civarında bir bilgisayar olabilir. Gaming laptop olarak Game Garaj Slayer R9T-5050 32 GB ram modelini düşünüyorum.

Macbook Air falan düşünüyorsan alma. Oyunlarda çok ısınıyor fanı olmadıkları için. Birde programlarda uzun süre render yapacaksan yine çok ısınıyor

Aynen kanka sanal Windows Kaç FPS oynatır peki "sanal Windows"? Sanal Windows'la uğraşmak yerine gerçek bir Windows daha iyi olmaz mı Bay Onur?

MacBook'tan zaten 100+FPS beklemeniz sizin hatanız olur.
Konu sahibinin asıl önceliği yazılım vb. işler. Oyunları oynarsam az oynarım demiş. Bu yüzden pili uzun süre giden ve yazılım konusunda daha iyi olan MacBook daha mantıklı olur.

Nasıl açacak acaba? CS2'nin macOS desteği bile yok.

Eki Görüntüle 2560315

Aynı şekilde GTA 5'inde macOS desteği yok.

Eki Görüntüle 2560316

Bilip bilmeden, düzgünce araştırmadan cevap yazmayın.
Dostum gerçekten bir araştırma yapmalısın. Şahsen Macbookumda cs2 100 küsür fps değeri ile oynadım. Isinma ve şarj durumlarını es geçerek söylüyorum. Gta 5 açması zaten mümkün değil. Basit oyunlar oynanabilir, ya da dediğim gibi iyi bir internet varsa Geforce Now kullanılabilir.

Cihazınız MacBook Air olmadığı sürece GTA 5 de sorun yaşamazsınız.

50.000 TL civarında bir bilgisayar olabilir. Gaming laptop olarak Game Garaj R9T-5050 32 GB ram modelini düşünüyorum.
Çoğunlukla Macbook Air modeller var o bütçende, bende Air modelleri tavsiye etmiyorum eğer uzun pil performansı beklentin yoksa. Dediğim gibi Unity tarzı programlarda render düşünüyorsan kesinlikle sağlam harici ekran kartlı bir cihaza yönel. R9T 5050 alınabilir, işlemci olarak mükemmel. Termal stabilite olarak iyi olduğunu söyleyemem fakat, bu sebeple altına stant almanı tavsiye ederim. Ekstra olarak buna da bakılabilir:

Cihazınız MacBook Air olmadığı sürece GTA 5 de sorun yaşamazsınız.
Air hocam Sorun değil zaten bir windows laptopum daha var.

Ben gaming laptopumda 600+ FPS ile oynuyorum. Daha yüksek FPS daha iyi olmaz mı?
Ekran tazeleme hızınıza bağlı. 60 hz bir ekranla 1000fps de alsanız siz yine 60fps göreceğiniz için bir fark olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…