MacBook vs Gaming laptop

Eğer öğrenciyseniz ve bütçeniz de uygunsa M4 Air modeli 40 bin TL. Eğitim İndirimli Apple MacBook Air Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji

Açık üniversite kayıt oldum çıkarsa neden olmasın bakalım olmadı onu alırım hocam 256 GB yeter değil mi? Adobe vs indireceğim ama? Müzik işleri ile de uğraşıcam

Eğer öğrenciyseniz ve bütçeniz de uygunsa M4 Air modeli 40 bin TL. Eğitim İndirimli Apple MacBook Air Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Açık üni kayıt oldum çıkarsa neden olmasın bakalım olmadı onu alırım hocam 256 gb yeter demi ? Adobe vs indircem ama?

Adobe ve dediğiniz programları için yeterli bana göre. Edit ve kurgu yapacaksanız az gelebilir. Yetmediği durumda Type-C bağlantılı bir SSD alabilirsiniz. Diğer herkes gibi ben de oyun önceliğiniz değilse ve IPhone telefonunuz varsa Mac'ten şaşmamanız gerektiğini düşünüyorum. Aynısından ve aynı siteden bir yakınım aldı daha önce hiç Mac kullanmayan, inanılmaz memnun.

Yayın mesela müzik işleri için de Mac mantıklı değil mi hocam? Sosyal medya edit işlerim de var

Hocam işin içinde oyun varsa macbook sizi üzer. Oyun oynamam derseniz de harika bir tercih olur

Yayın mesela müzik işleri için de Mac mantıklı değil mi hocam? Sosyal medya edit işlerim de var
Hocam editle, müzikle, sosyal medyada yani genel olarak prodüksiyon işlerinde Mac kullanılır. Benim dediğim konu ise editleriniz uzun olacaksa ve çok yer kaplayacaksa eninde sonunda alanınız yetmeyecek. Onun dışında herhangi bir M serisi Mac bu dediğim işlerde çoğu laptoptan çok daha hızlı ve performanslı. Oyun olarak ise anca LoL oynarsınız

Peki hızlı yapması avantajlı değil fazla daha mı kaliteli olur?

Hocam işin içinde oyun varsa MacBook sizi üzer. Oyun oynamam derseniz de harika bir tercih olur

Vallahi pek oyun oynamıyorum eskisi gibi olmadı alırım bir Mac eski laptopumu satmam oradan oynarım zaten eskı oyunları oynuyorum ETS Wolfteam Valorant belki

Tabi ki de hayır hocam sonuçta aynı işi yapacak, çıkan ürün aynı olur.
Hmm ama mac kamerası çok iyi falan diyorlar doğru mu hocam mesela kamerasını kullanan var bana da lazım

Kamerasını deneyimlemedim ama iyi deniliyor. Oyun olmayacaksa dediğiniz işler ve geri kalan her şey için Mac öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…