MacBook vs MateBook vs ZenBook

Clinzy

Yoctopat
Daha fazla  
Bu sene bilgisayar mühendisliğine başlayacağım. Bu üçlü arasından hangisini tercih edersiniz. Bütçe 50k

Harici ekran kartlı bir Zenbook tabii ki. Kullanacağınız yazılımlar Mac'de olmayabilir. Matebook zaten diğer ikisiyle aynı klasmanda değil benim için.

Son düzenleme:
Zenbook'un uyku modunda şarj yemesi ve çantada kapalıyken bile 105 derece olup kendi pilini bitirmesi olayını hatırlamak lazım.

Matebook bir ultrabook, öğrenciler not alsın amaçlı bir laptop denebilir.

Model belirtirseniz değerlendirmesi daha uygun olur. Ya da bütçenizi belirtin.

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook veya Matebook alınır. Ben olsam MacBook alırım çünkü ömrü uzun oluyor.

Bu sene bilgisayar mühendisliğine başlayacağım. Bu üçlü arasından hangisini tercih edersiniz. Bütçe 50k
Genelde bu tür meslekleri yapan kişilerin ellerinde macbook gördüm sanırım bu işler için daha uygun. Zenbook hakkında denilen doğruysa bilemem. Matebook da şahsen Ben almazdım.

bütçe 50k

Hocam mühendislikte ne amaçla kullanacağınız da önemli ancak bilgisayar mühendisliğinde MacBook Pro tavsiye ederim tabi bu kullanacağınız programlara göre de değişkenlik gösterir.

Hocam mühendislikte ne amaçla kullanacağınız da önemli ancak bilgisayar mühendisliğinde MacBook Pro tavsiye ederim tabi bu kullanacağınız programlara göre de değişkenlik gösterir.
hocam prodansa bana m2 air 16 512 daha mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…