Q quelthras Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, MacBook'umun Windows işletim sisteminde USB belleğime FreeDOS bir cihaz için Windows yüklemek istiyorum fakat USB görmüyor. Windows yükleyici sadece Bootcamp yani Mac'in belleğini görüyor. Çözüm bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar, MacBook'umun Windows işletim sisteminde USB belleğime FreeDOS bir cihaz için Windows yüklemek istiyorum fakat USB görmüyor. Windows yükleyici sadece Bootcamp yani Mac'in belleğini görüyor. Çözüm bilen var mı?
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 28 Mart 2022 #2 Macbook'a mı format atacaksınız yoksa başka bir bilgisayara mi? Eğer başka bilgisayar ise Rufus üzerinden iso dosyasını yazdırın ve kurulumu yapın.
Macbook'a mı format atacaksınız yoksa başka bir bilgisayara mi? Eğer başka bilgisayar ise Rufus üzerinden iso dosyasını yazdırın ve kurulumu yapın.
Q quelthras Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #3 MacBook’tan USB ekleyip freedos olan başka bir cihaza Windows 10 kurmayı düşünüyorum okaykaya dedi: Macbook'a mı format atacaksınız yoksa başka bir bilgisayara mi? Eğer başka bilgisayar ise Rufus üzerinden iso dosyasını yazdırın ve kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... USB takılı olmasına rağmen bu seçenekler gelmiyor bende direk bilgisayarın kendi diskine yüklemek istiyor Dosya Ekleri A0EDE1F0-5637-4EF1-B4BC-60D4118E554A.jpeg 220,7 KB · Görüntüleme: 39
MacBook’tan USB ekleyip freedos olan başka bir cihaza Windows 10 kurmayı düşünüyorum okaykaya dedi: Macbook'a mı format atacaksınız yoksa başka bir bilgisayara mi? Eğer başka bilgisayar ise Rufus üzerinden iso dosyasını yazdırın ve kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... USB takılı olmasına rağmen bu seçenekler gelmiyor bende direk bilgisayarın kendi diskine yüklemek istiyor
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 28 Mart 2022 #4 Microsoft'un sitesinden İso dosyasını indirin. Daha sonra ise Rufus programi ile USB ye yazdırın.