MacBook yazılım için nasıldır?

MacBook alamıyorsanız Hackintosh yapabilirsiniz donanım uyumluysa.

Henüz çalışmıyorum, öğrenciyim ve bu sene yazılım bölümünü tutturacağımı düşünüyorum. Bu yüzden bayramda laptop alacağım.

Alan önemli hocam web iOS developer iseniz zaten Mac olmalı ama oyun geliştirici vs iseniz Mac olmaz.

Kanıt? Hayatınız da kaç kere Mac kullandınız?
Kanıtı gösterin, eğer gösteremezseniz yanlış bilgi sebebiyle raporlayacağım. macOS Mac'ler için tasarlanmış stabil bir işletim sistemidir ve optimize edilmiştir. Hiçbir sorununu görmedim stabillik konusunda.

Hocam size şöyle diyebilirim. Oyun oynamayı veya belli oyunlar dışında oyun oynamıyorsanız Mac öneririm ama yazılım alanı önemli. Eğer ki oyun oynamam veya belli başlı oyunları oynarım (Mac'in desteklediği), uzun pil süresi (15-16 saat), stabillik istiyorsanız Mac her türlü. Gaming bir laptop alırsanız 5-6 saat pil süresi alırsınız.

Raporla,sana birşey kanıtlamak zorunda değilim Apple fanboyu.

App geliştirim diyorsanız Mac alın yoksa çok gerekli değil. Mac olmadanda işinizi görürsünüz. İleride hackintosha çeviririm düşünceniz varsa ona göre bir laptop alabilirsiniz. Diğer arkadaşların dediği gibi oyun geliştirecekseniz Mac mantıklı değil.

Öğrenciysen alma kanka tavsiye etmem. Zaten yapacağın şeyler ağır değil öğrencilikte. Gaming laptop işini görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…