MacBook yazılım için nasıldır?

Gaming laptop ve MacBook fiyatı resmen eşit denebilir. Neden tavsiye etmiyorsunuz? Sebebi nedir? Bu arada fanboy değilim bir markayı bu kadar kötülemeniz doğru değil.

Ben 10klık laptop kullanıyorum nasıl eşit kanka? Android Studio'da gayet de performanslı. Kaldı ki Android Studio PC'yi çok kasar. Çok sıkıntılı bir IDE'dir. Ona rağmen 2 yıldır canavar gibi benim laptop.

Hocası sakin ol ben de bir Mac kullanıcısı olarak yorum yapıyorum. Windows'u zaten çöpe atmak lazım Linux varken.
O zaman insanları yanlış yönlendirme. Madem kullanıcısısın, söyler misin hangi programlar kararlı çalışmıyor? Biz de bilelim yani. Sadece bilgi almak için soruyorum art niyet yok.

Yanlış yönlendirdiğim mesajım hangisi?
Ben konu sahibini alıntılamadım, stabil çalışmayan uygulamalar var yorumuna cevabınızı alıntıladım
Şuan da boşuna tartışıyoruz. Soruma cevap vermiyorsun. Koskoca yazı da sadece 1 yere odaklandın orayla uğraşıyorsun. Ama demiyorsun ki evet ya Maç şu anlamda avantajlı diye.

Arkadaşlar, aklıma bir problem geldi. Unutmadan yazayım.

Şimdi bazı, Intel kullanan laptoplarda C-States problemi var. Bu sorun kronik olmakla birlikte çözümü yoktur. Siz, fareyi (touchpad hariç) hareket ettirdikçe laptop'tan tiz bir ses çıkar. C-States'i kapatırsan sorun çözülür. Ama bu sefer de laptop daha çok ısınır ve elektrik faturan fazla gelir. Arkadaşlarımdan (bu sorunu yaşayanlardan) bazıları laptop'u garantiye göndermelerine rağmen sorun bulunamadı diyip geri göndermişler. Sırf bu sebepten ötürü AMD işlemcili laptop ya da MacBook istiyorum aslında.

Peki beni tüm üniversite hayatımda götürür mü Macbook? Yani üniversitede Macbook'un karşılayamayacağı bir uygulamalı işlem yok değil mi? (Bir arkadaş Passmark testlerinden bahsetmişti, yazılım için önemliymiş galiba; bu testte herhalde iyi seviyededir Macbook).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…