UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 Herkese merhaba, MacBook Pro 13 inç en baz modeli alıyorum 1 aya yurt dışından. Ayrıca MacBook ile 3D oyun tasarımcılığı yapılır mı?
Herkese merhaba, MacBook Pro 13 inç en baz modeli alıyorum 1 aya yurt dışından. Ayrıca MacBook ile 3D oyun tasarımcılığı yapılır mı?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 31 Temmuz 2023 #2 MacBook Pro 16" (M1 Pro, 32GB) kullanıyorum. Uygundur.
Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 1 Ağustos 2023 #3 UTKUOZER dedi: Herkese merhaba, MacBook Pro 13 inç en baz modeli alıyorum 1 aya yurt dışından. Ayrıca MacBook ile 3D oyun tasarımcılığı yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Base model almanı önermem. 8 GB RAM yetmeyecektir.
UTKUOZER dedi: Herkese merhaba, MacBook Pro 13 inç en baz modeli alıyorum 1 aya yurt dışından. Ayrıca MacBook ile 3D oyun tasarımcılığı yapılır mı? Genişletmek için tıkla... Base model almanı önermem. 8 GB RAM yetmeyecektir.
UTKUOZER Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Gt 520m & İntel hd graphics 3000 İntel i5 2430m Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #4 zayedfadi dedi: Base model almanı önermem. 8 GB RAM yetmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Yazılım için yeterli midir?
zayedfadi dedi: Base model almanı önermem. 8 GB RAM yetmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Yazılım için yeterli midir?
Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 1 Ağustos 2023 #5 UTKUOZER dedi: Yazılım için yeterli midir? Genişletmek için tıkla... İlerleyince yetmiyor. Ama backend tarafı için belki daha uzun götürür ama benim alanımda Simulator çalışınca yetmemeye başlıyordu. Bence alınacaksa en az 16 GB RAM olması gerekiyor.
UTKUOZER dedi: Yazılım için yeterli midir? Genişletmek için tıkla... İlerleyince yetmiyor. Ama backend tarafı için belki daha uzun götürür ama benim alanımda Simulator çalışınca yetmemeye başlıyordu. Bence alınacaksa en az 16 GB RAM olması gerekiyor.
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.278 Makaleler 18 Çözümler 41 5 Ağustos 2023 #6 UTKUOZER dedi: Herkese merhaba, MacBook Pro 13 inç en baz modeli alıyorum 1 aya yurt dışından. Ayrıca MacBook ile 3D oyun tasarımcılığı yapılır mı? Genişletmek için tıkla... 3D Oyun tasarımı yapılmaz ama Web - Mobil - Masaüstü dillerini diğer platformlardan rahat yazarsın.
UTKUOZER dedi: Herkese merhaba, MacBook Pro 13 inç en baz modeli alıyorum 1 aya yurt dışından. Ayrıca MacBook ile 3D oyun tasarımcılığı yapılır mı? Genişletmek için tıkla... 3D Oyun tasarımı yapılmaz ama Web - Mobil - Masaüstü dillerini diğer platformlardan rahat yazarsın.