Çözüldü MacBook zamanla ses seviyesi azaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

623271

Decapat
Makaleler
1
Merhaba. Elimde daha en fazla 5 ay olmuş bir MacBook Air 2015 var. Resmen hiç kullanılmamış cihaz. Benim elime ilk vardığında ses bangır bangırdı. Fakat şimdi ses bayağı bir azaldı. Bunu nasıl çözüceğim? macOS sürümü OpenCore 9.1 Ventura.

Acaba normal Apple'ın kendi desteklediği sürüme mi dönsem diye düşünüyorum.

Çözüm

Sürücü kaynaklıdır. Edge tarayıcısının Chrome olaral gözükme sebebi de Edge tarayıcısının Chrome tabanlı olmasından kaynaklı olabişir.

Hocam şu makale belki yardımcı olabilir. Eğer yardımcı olmazsa desteklenen resmi bir sürüme geçip tekrar deneyin. Değişmezse makaleyi o sürümde yeniden uygulayın. Sonuç hala aynıysa donanımsal olabilir.

Bir de benim bir sıkıntım da şu: Windows'ta MacOS'tan daha az ses çıkıyor. Bu Windows'tan dolayı mıdır?

Bir de evet orijinal Mac sürümüne dönünce sorun düzeldi ama Windows'ta hala az. Windows destek yazılımını tekrar yüklemeyi deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sürücü kaynaklıdır. Edge tarayıcısının Chrome olaral gözükme sebebi de Edge tarayıcısının Chrome tabanlı olmasından kaynaklı olabişir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…