dr1.6 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 856 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/ Müzisyen 3 Mart 2025 #1 Herkese selam. IPhone'a 2 AirPods bağlanabiliyor. MacBook'da böyle bir şey yok sanırım kendim aradım ancak bulamadım. Mümkün mü böyle bir şey?
Herkese selam. IPhone'a 2 AirPods bağlanabiliyor. MacBook'da böyle bir şey yok sanırım kendim aradım ancak bulamadım. Mümkün mü böyle bir şey?
aimhack Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 409 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #2 dr1.6 dedi: Herkese selam. IPhone'a 2 AirPods bağlanabiliyor. MacBook'da böyle bir şey yok sanırım kendim aradım ancak bulamadım. Mümkün mü böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Hocam görseldeki bilgiler yardımcı olacaktır. Dosya Ekleri Screenshot_2025-03-03-19-38-31-879_com.openai.chatgpt-edit.jpg 119,7 KB · Görüntüleme: 28
dr1.6 dedi: Herkese selam. IPhone'a 2 AirPods bağlanabiliyor. MacBook'da böyle bir şey yok sanırım kendim aradım ancak bulamadım. Mümkün mü böyle bir şey? Genişletmek için tıkla... Hocam görseldeki bilgiler yardımcı olacaktır.
dr1.6 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 856 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/ Müzisyen 3 Mart 2025 #3 Teşekkürler Konuyu güncelleyeyim. Evet çalışıyor ancak aşırı zahmetli ve uzun bir iş. Umarım bunu daha hızlı çalışacak şekilde yaparlar. En basitinden kulaklıkların ses seviyesini ayarlamak için tek tek seçip açmak gerekiyor. Son düzenleme: 3 Mart 2025
Teşekkürler Konuyu güncelleyeyim. Evet çalışıyor ancak aşırı zahmetli ve uzun bir iş. Umarım bunu daha hızlı çalışacak şekilde yaparlar. En basitinden kulaklıkların ses seviyesini ayarlamak için tek tek seçip açmak gerekiyor.