MacBook'a Epic Games desteği gelecek mi?

erşanülker4648

Centipat
Daha fazla  
Bazı kaynaklara göre 2024'ün sonunda Play Store ve App Store'a Epic Games gelecekmiş. Ben kendime yeni bir MacBook almayı düşünüyorum, acaba App Store'a Epic Games geldiğinde MacBook'a da yükleyebilir miyiz? Ayrıca Epic Games üzerinden Valorant da yükleyebilir miyiz? Bilen arkadaşlar sorularimi cevaplarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Epic Games'i kursan bile Valorant oynayamazsın. Valorant'ın Mac desteği yok sadece Windows.

Mac'e bayağı bir oyun desteği gelmiş geçen App Store'a bakınca ben de şaşırdım fakat Valorant geleceğini sanmam.

Bilmiyorum ama ben riot clientin uyumlu olmadığı için valorant oynanmadığını düşünüyorum. Belki de oyun oynanabilir çünkü ikisinde de klavye var ekran var mouse var
Belki de aracı program uyum sağlarsa yüklenebilir ama dediğim gibi bilmiyorum.

Sadece Client ile bitmiyor iş. Oyunun tamamını Mac'e portlanması (çevirilmesi) gerekli. İş Client'ten olsaydı GTA 5 bile çıkmıştı.

Şimdi bir şey soracağım, steam AppStore da var olduğu için biz steamdeki tüm oyunları yükleyebiliyor muyuz?

Şimdi bir şey soracağım, Steam App Store da var olduğu için biz Steam'deki tüm oyunları yükleyebiliyor muyuz?

Hayır. Steam sadece bir platform mağaza. Onun içindeki oyunlar Steam'e ait değil oyunu kim yapıyorsa o firmaya ait. Örneğin GTA 5 Steam'de var ama yapımcı firma Rockstar. İş Rockstar'da bitiyor anladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…