Macbooka su temas etmesi sorun olur mu?

ElonMusk

Decipat
Daha fazla  
Arkadaşlar battaniyenin uzerinde film izliyordum, battaniye ve bilgisayarın altinin hissedilebilecek düzeyde terledigini fark ettim, dünden kalan soğuk suyun terlemesi mi degil mi emin değilim, su oda sıcaklığındaydı, film izlemeye devam ediyorum. Ciddi bir problem oluşur mu? Su cihazin içine geçmiş midir? Cihazda belirgin bir ısınma yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Terleme yolu ile geçmesi mümkün mü? İçeri geçebileceği bir delik yok.
Hocam kapağı kapalı bir şişenin içerisinde terleme yapan sudan bahsediyorsak, hayır hiçbir sorun olmaz. Ancak dünden kalan suyun battaniyede ne işi var, dünden bugüne kurumuş olması gerekmez mi?

Ancak dünden kalan suyun battaniyede ne işi var, dünden bugüne kurumuş olması gerekmez mi?

Mantıklı ama başka ihtimal pek mümkün değil gibi, cihazda ısınma yok neden su oluşsunki?

Mantıklı ama başka ihtimal pek mümkün değil gibi, cihazda ısınma yok neden su oluşsunki?
Şişedeki suyun terleme yapması için illa ki bir ısınma olması gerekmez. Yarısı dolu bir su şişesini yeteri kadar bekletirseniz, üst kısımlarına doğru terleme olacaktır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…