canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 11 Haziran 2024 #1 MacBook bilgisayarımda nasıl emulator çalıştırabilirim? Xcode denedim fakat onda App Store yok yani bulamadım. Fazla anlamıyorum da bu işlerden. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2024
MacBook bilgisayarımda nasıl emulator çalıştırabilirim? Xcode denedim fakat onda App Store yok yani bulamadım. Fazla anlamıyorum da bu işlerden.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 11 Haziran 2024 #2 Yok hocam Xcode harici. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 11 Haziran 2024 #3 Emir Bozat dedi: Yok hocam Xcode harici. Genişletmek için tıkla... Peki ona App Store kuramaz mıyım uygulama indirmek için. Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Yok hocam Xcode harici. Genişletmek için tıkla... Peki ona App Store kuramaz mıyım uygulama indirmek için.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 11 Haziran 2024 #4 canbeyxd dedi: Peki ona App Store kuramaz mıyım uygulama indirmek için. Genişletmek için tıkla... Xcode cihazlarına App Store kurulmaz hocam Artı 0 Eksi
canbeyxd dedi: Peki ona App Store kuramaz mıyım uygulama indirmek için. Genişletmek için tıkla... Xcode cihazlarına App Store kurulmaz hocam