T Teknoblog Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 64 Çözümler 1 23 Temmuz 2020 #1 Macbook Air 2011 cihazıma format attıktan sonra Apple Kimliği girmem gerekti. Fakat @ işaretini yapamıyorum. Option + Q denedim fakat olmuyor. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler. Dosya Ekleri image.jpg 1,8 MB · Görüntüleme: 56 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2020
Macbook Air 2011 cihazıma format attıktan sonra Apple Kimliği girmem gerekti. Fakat @ işaretini yapamıyorum. Option + Q denedim fakat olmuyor. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 23 Temmuz 2020 #2 Eğer İngilizce klavyeye geçtiyse SHIFT + 2 ile @ işaretini yapabilirsiniz.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2020 #3 cmd+Q olabilir mi?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 23 Temmuz 2020 #4 cagancandas dedi: cmd+Q olabilir mi? Genişletmek için tıkla... CMD + Q macOS'daki ALT + F4'tür. Çoğu macOS kullanmaya başlayan kişi Option Q yerine CMD Q yaparak uygulamayı kapatır.
cagancandas dedi: cmd+Q olabilir mi? Genişletmek için tıkla... CMD + Q macOS'daki ALT + F4'tür. Çoğu macOS kullanmaya başlayan kişi Option Q yerine CMD Q yaparak uygulamayı kapatır.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2020 #5 The Anorak dedi: CMD + Q macOS'daki ALT + F4'tür. Çoğu macOS kullanmaya başlayan kişi Option Q yerine CMD Q yaparak uygulamayı kapatır. Genişletmek için tıkla... Affedersiniz ben de bilmiyormuşum.
The Anorak dedi: CMD + Q macOS'daki ALT + F4'tür. Çoğu macOS kullanmaya başlayan kişi Option Q yerine CMD Q yaparak uygulamayı kapatır. Genişletmek için tıkla... Affedersiniz ben de bilmiyormuşum.