Şuan kullandığım cihaz MacBook Pro M4 oyun konusunda oynadığım oyunlar Witcher 2 ets2 ve devour şuanlık bunlarda gayet stabil çalışıyor ve gerçekten grafik olarak çok tatmin ediyor çünkü ekran konusunda çığır açmışlar yeni nesiller ile xdr ekran ile normal ıps bir gaming laptop ile oynamak arasında devasa fark var mesela Witcher 2 eski bir oyun ama grafikler o kadar güzel duruyor ki beni büyüledi. ETS de en yüksek ayarlarda yavaşlık hissediliyor eğer 4k ya alırsanız ama genel olarak desteklediği oyunların hepsini high grafiklerde oynatıyor tek sıkıntı çok ısınıyor m4 ler haberin olsun hocam. Ben MacBook Pro M2Pro dan bu cihaza geçtim performans konusunda m4 kesinlikle daha iyi ama bir ısı problemi olduğunu söyleyebilirim tabi bu seviyelere gaming bir laptopa göre ısı denemez ama yine de fan açıyor cihaz ve fan sesi hiç yok gibi 6700rpm de olmasına rağmen . M4 ile arada bazı optimazyon sıkıntıları yaşayabiliyorum arada o da yeni olduğu için güncelleme bekliyorum hocamSeneye MacBook Pro almayı düşünüyorum. M4 çipli versiyonlardan. MacBook'ta oyun oynanır mı? Güncel oyunları oynatır mı? Her oyun oynanır mı? Oynatmıyorsa 10 oyundan kaçını oynatmaz mesela?
Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.