Çözüldü C# MacBook'ta C# "public static Void" otomatik olarak yazılı gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seray keskink

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. MacBook cihazımda C# kodlama yapmam gerekiyor. Visual Studio kullanıyorum. Normalde yeni sayfa açtığımda bu ekranın çıkmasını istiyorum:

Fakat onun yerine şu ekran çıkıyor:

Her seferinde orayı silip manuel bir şekilde kendi istediğim tarza dönüştürüyorum. Dosyayı da şuradan açıyorum:

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar hallettim.
Bunu işaretlemek gerekiyormuş.

Son düzenleme:
C#'ın yeni versiyonlarında(9 ve üstü) top level statement denilen sadece tek bir dosyada (program.cs'de) geçerli olan yeni bir format bu. Mac'e özgün bir ayar değil yani. C#'ın başlangıç methodu olan main methodu gizliyor sadece(arkada hala var) ve program.cs'i daha temiz yapıyor. Yani devre dışı bırakmayıp kullanmayı da tercih edebilirsin, fena bir özellik değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…