cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #1 Macbook'ta çıkış sesini iPhone telefonum olarak seçebilme özelliği mevcut mu? yani ben bir video açtığımda sesini telefonumdan almak istiyorum.
Macbook'ta çıkış sesini iPhone telefonum olarak seçebilme özelliği mevcut mu? yani ben bir video açtığımda sesini telefonumdan almak istiyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.904 Çözümler 245 10 Şubat 2023 #2 cante12 dedi: MacBook'ta çıkış sesini iPhone telefonum olarak seçebilme özelliği mevcut mu? Yani ben bir video açtığımda sesini telefonumdan almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam öyle bir şey bulunmuyor.
cante12 dedi: MacBook'ta çıkış sesini iPhone telefonum olarak seçebilme özelliği mevcut mu? Yani ben bir video açtığımda sesini telefonumdan almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam öyle bir şey bulunmuyor.
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #3 ReloadingData dedi: Maalesef hocam öyle bir şey bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Telefondan mac'e aktarılıyor ses ama tam tersi olmuyor çok garip.
ReloadingData dedi: Maalesef hocam öyle bir şey bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Telefondan mac'e aktarılıyor ses ama tam tersi olmuyor çok garip.