U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 735 Çözümler 1 18 Ekim 2022 #1 M1 MacBook Air kullanıyorum, telefonumdan süreklilik kamerası özelliğini açmama rağmen telefonum webcam olarak gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?
M1 MacBook Air kullanıyorum, telefonumdan süreklilik kamerası özelliğini açmama rağmen telefonum webcam olarak gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?
Z zameluu Zeptopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #2 Sebebini bilmiyorum ama telefon kamerasını pc de kullanmak istiyorsanız droidcam isimli uygulamayı hem telefonunuza hemde pc ye indirerek kullanabilirsiniz
Sebebini bilmiyorum ama telefon kamerasını pc de kullanmak istiyorsanız droidcam isimli uygulamayı hem telefonunuza hemde pc ye indirerek kullanabilirsiniz
3 378352 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.309 Makaleler 3 Çözümler 14 18 Ekim 2022 #3 ucserin dedi: M1 MacBook Air kullanıyorum, telefonumdan süreklilik kamerası özelliğini açmama rağmen telefonum webcam olarak gözükmüyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... macOS Monterey mi kullanıyorsunuz?
ucserin dedi: M1 MacBook Air kullanıyorum, telefonumdan süreklilik kamerası özelliğini açmama rağmen telefonum webcam olarak gözükmüyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... macOS Monterey mi kullanıyorsunuz?
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.129 Makaleler 1 Çözümler 15 18 Ekim 2022 #4 iOS 16 yuklu bir iPhone ve macOS Ventura surumlu bir MacBook lazim.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #5 macOS Ventura lazım. Hâlâ betada şu an için kurmanı önermiyorum. Birkaç gün içinde final sürüm çıkar.
macOS Ventura lazım. Hâlâ betada şu an için kurmanı önermiyorum. Birkaç gün içinde final sürüm çıkar.
T Tufan1903 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #6 Kleyn dedi: macOS Ventura lazım. Hâlâ betada şu an için kurmanı önermiyorum. Birkaç gün içinde final sürüm çıkar. Genişletmek için tıkla... 24 ekimde genel olarak yayınlanacak macos ventura
Kleyn dedi: macOS Ventura lazım. Hâlâ betada şu an için kurmanı önermiyorum. Birkaç gün içinde final sürüm çıkar. Genişletmek için tıkla... 24 ekimde genel olarak yayınlanacak macos ventura
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 735 Çözümler 1 18 Ekim 2022 #7 378352 dedi: macOS Monterey mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Görkem Say dedi: iOS 16 yuklu bir iPhone ve macOS ventura surumlu bir MacBook lazim. Genişletmek için tıkla... Kleyn dedi: macOS ventura lazım. Hâlâ betada şu an için kurmanı önermiyorum. Birkaç gün içinde final sürüm çıkar. Genişletmek için tıkla... Tufan1903 dedi: 24 Ekim'de genel olarak yayınlanacak macOS ventura. Genişletmek için tıkla... macOS Monterey kullanıyormuşum. Birkaç gün içinde final sürümü çıkıyorsa sıkıntı yok o zaman bekleyebilirim. Teşekkür ederim hepinize.
378352 dedi: macOS Monterey mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Görkem Say dedi: iOS 16 yuklu bir iPhone ve macOS ventura surumlu bir MacBook lazim. Genişletmek için tıkla... Kleyn dedi: macOS ventura lazım. Hâlâ betada şu an için kurmanı önermiyorum. Birkaç gün içinde final sürüm çıkar. Genişletmek için tıkla... Tufan1903 dedi: 24 Ekim'de genel olarak yayınlanacak macOS ventura. Genişletmek için tıkla... macOS Monterey kullanıyormuşum. Birkaç gün içinde final sürümü çıkıyorsa sıkıntı yok o zaman bekleyebilirim. Teşekkür ederim hepinize.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.129 Makaleler 1 Çözümler 15 18 Ekim 2022 #8 ucserin dedi: macOS Monterey kullanıyormuşum. Birkaç gün içinde final sürümü çıkıyorsa sıkıntı yok o zaman bekleyebilirim. Teşekkür ederim hepinize. Genişletmek için tıkla... 26 Ekim'de cikiyor Ventura.
ucserin dedi: macOS Monterey kullanıyormuşum. Birkaç gün içinde final sürümü çıkıyorsa sıkıntı yok o zaman bekleyebilirim. Teşekkür ederim hepinize. Genişletmek için tıkla... 26 Ekim'de cikiyor Ventura.
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 735 Çözümler 1 19 Ekim 2022 #9 Görkem Say dedi: 26 Ekim'de cikiyor ventura. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir de M1 cihazlar tahmini kaç yıl güncelleme alır bilginiz var mı?
Görkem Say dedi: 26 Ekim'de cikiyor ventura. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir de M1 cihazlar tahmini kaç yıl güncelleme alır bilginiz var mı?
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.129 Makaleler 1 Çözümler 15 19 Ekim 2022 #10 ucserin dedi: Teşekkürler. Bir de M1 cihazlar tahmini kaç yıl güncelleme alır bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Apple'in M1 cihazlar icin nasil bir gelecek plani var bilmiyorum ancak Intel islemcili modellere gore omurleri daha uzun olacaktir.
ucserin dedi: Teşekkürler. Bir de M1 cihazlar tahmini kaç yıl güncelleme alır bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Apple'in M1 cihazlar icin nasil bir gelecek plani var bilmiyorum ancak Intel islemcili modellere gore omurleri daha uzun olacaktir.