MacBook'ta Microsoft 365 "Bu belgeyi görüntüleyebilirsiniz ama yazamazsınız." hatası

FVuarr

Decapat
Daha fazla  
Merhaba forum sakinleri,

Microsoft 365'i macOS işletim sistemine sahip cihazıma indirdim. Word gibi bir uygulamaya giriş yaptıktan sonra yeni bir belge oluşturmak istediğimde yalnızca görüntüleme iznimin olduğu uyarısını aldım. Belgeye herhangi bir yazı girdiğimde, bu belgeyi görüntüleyebilirsiniz ama yazamazsınız uyarısı ile karşılaşıyorum. Ekstra bilgi olaraktan da eğer izinlerinizin değişmesini istiyorsanız ıt bölümünüzle iletişime geçiniz gibi bir bilgi ile karşılaşıyorum.

Ama web üzerinden Microsoft 365'e erişip hem okuma hem de yazma izinlerim ile belgelerimi düzenleyebiliyorum. Bu konu hakkında sizden bir geri dönüş beklemekteyim. Sizce ne yapmalıyım?

İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
MacBook'a programları indirdikten sonra Word ve Excel'e gidip Microsoft hesabınızdan giriş yapmanız gerekiyor. 365 aboneliğiniz yok ise abonelik almanızı isteyecektir giriş yaptıktan sonra rahatça kullanabilirsiniz. Burada birkaç seçeneğiniz var giriş için önce bir lisans alın 365 için kendi sitesinde çok pahalı fiyatı ancak Online web üzerinden kullanırsanız bedava, SağlamLisans'dan alırsanız 200-300 gibi bir rakama 1 yıllık alırsınız(buradan aldıklarınızda bulutta depolama olmuyor) ya da Amazon'da 899 gibi bir fiyata (taksitte yapıyorlar elbette vade farkı ödüyorsun100-200) 1 TB bulut depolama veriyorlar. Ancak unutmamak lazım bu abonelik 1 yıl süre dolunca yenilemeniz gerekiyor. Ya da SağlamLisans gibi bir yerden tek alım yani makineye tanımlı tek kullanıcılı bulut depolama alanı olmayan Office 2019 ya da 2021 alabilirsiniz, ürünleri biraz detaylı bakım pahalı lisansların yanında ucuz olanları var onları tercih edin. Satın alma seçenekler biraz fazla incelemenizi tavsiye ederim. 365 aldığınızda küçük bir detay ek var, Hotmail kullandığınızda ya da Outlook reklam çıkmıyor, tek seferlik yani abonelik olmadığında reklamlar gelmeye devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…