Minecraft fotoğrafını Application klasörüne taşıdınız mı?Java satın almıştım, indirmek istiyorum fakat asla açılmıyor. Bastığımda sadece zıplıyor ama açmıyor. Silip yükledim çok kez maalesef olmadı ne yapabilirim?
Minecraft fotoğrafını Application klasörüne taşıdınız mı?Java satın almıştım, indirmek istiyorum fakat asla açılmıyor. Bastığımda sadece zıplıyor ama açmıyor. Silip yükledim çok kez maalesef olmadı ne yapabilirim?
Baktım buna ama pek yardımcı olmadı. Bide sizin dediğinize bakayım.Bu reddit başlığına bir bak, en kötü hiçbir şey işe yaramazsa TL üzerinden Microsoft hesabını girerek oynarsın
Çok teşekkür ederim yeni aldığım için Mac kullanmayı tam bilmiyordum oldu şimdi öğrenmiş oldum.Minecraft fotoğrafını Application klasörüne taşıdınız mı?
Çözüldüyse, ne mutlu.Baktım buna ama pek yardımcı olmadı. Bide sizin dediğinize bakayım.
Çok teşekkür ederim yeni aldığım için Mac kullanmayı tam bilmiyordum oldu şimdi öğrenmiş oldum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.