MacBook'ta monitör, mouse kullanılır mı?

Sensei.007

Decapat
Merhaba, bilgisayarımı satıp MacBook Pro aldım ve elimde eski klavyelerim (Logitech), monitör(Samsung), fare(Logitech) falan kaldı. Çevremdekiler kullanmamam gerektiğini sade kullanmamın daha iyi olacağını söylüyorlar. Ama o kadar para verdik ucuza da satmak istemiyorum ne yapmam lazım, tek PC mi kullanmalıyım yoksa monitör + fare + klavye ile mi?

Merhaba, bilgisayarımı satıp MacBook Pro aldım ve elimde eski klavyelerim (Logitech), monitör(Samsung), fare(Logitech) falan kaldı. Çevremdekiler kullanmamam gerektiğini sade kullanmamın daha iyi olacağını söylüyorlar. Ama o kadar para verdik ucuza da satmak istemiyorum ne yapmam lazım, tek PC mi kullanmalıyım yoksa monitör + fare + klavye ile mi?

Kullanabilirsiniz, kim söyledi ise iyi saçmalamış.

Klavye ve fare konusunda bir şey diyemem ama tüm laptop'larda monitör kullanmak normal, zaman zaman da gerekli bir şey bence.

Macbook pro bir ürün, daha üstü değil. Siz nasıl rahat hissediyorsanız öyle kullanmanız gerekiyor. Ayrıca ikinci monitör insanı çok rahatlatıyor. Klavye ve mouse size bağlı.

Hocam sen macbook almadın mı?
Niye sorun olsun ki? Kullanmak istersen kullanırsın. Macbook'ta bulunan trackpad'in çok daha işlevsel olması nedeniyle arkadaşların sana harici bir fareye gerek olmadığını söylemişler. Yine aynı şekilde elindeki logitech klavyenin, Macbook'larda bulunan Magic Keyboard kadar iyi olduğunu sanmıyorum. Ama kullanmanda hiçbir sorun olmaz.

Tamamen sizin zevkinize göre. Ben trackpad'i mousedan daha hızlı kullandığım için rutinde mouse kullanmıyorum. Oyun oynamak istediğim zamanlarda bluetooth mouseu bağlayıp oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı