MacBook'ta Windows 10 diski için install.wim nasıl bölünür?

ForeveR2

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarım mavi ekran vermeye başladı. Format atacaktım, format dosyasını başka bilgisayarım olmadığı için MacBook'tan indiriyorum ama USB'yi FAT32 yapabiliyorum diğer bilgisayarda çalışması için ve bu yüzden 4 gbtan büyük dosya atamıyorum USB'ye. MacBook'ta olduğum içinde install.wim dosyasını nasıl böleceğimi bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarım mavi ekran vermeye başladı. Format atacaktım, format dosyasını başka bilgisayarım olmadığı için MacBook'tan indiriyorum ama USB'yi FAT32 yapabiliyorum diğer bilgisayarda çalışması için ve bu yüzden 4 gbtan büyük dosya atamıyorum USB'ye. MacBook'ta olduğum içinde install.wim dosyasını nasıl böleceğimi bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Balenaetcher ile yazabilirsiniz öncesinde USB belleği GPT MBR olarak terminal üzerinden olması lazım bicimlendirin.

Yada direk buradaki rehberi takip edin.

Balenaetcher ile yazabilirsiniz öncesinde USB belleği GPT MBR olarak terminal üzerinden olması lazım bicimlendirin.

Bu rehber Windows 11 için Windows 10 içinde olur fakat Windows 10 için zaten bi rehber varmış macOS Terminal ile Windows 10 USB Hazırlama

Bu rehber Windows 11 için Windows 10 içinde olur fakat Windows 10 için zaten bi rehber varmış macOS Terminal ile Windows 10 USB Hazırlama
Teşekkür ederim.

macOS sürümüm çok eski oldğu için Homebrew uygulamasını indiremiyorum.

çok eski ya nasıl yükselticeğimide bilmiyorum hiçbir uygulama çalışmıyo
macOS 10.10.5
macOS için wine uygulaması var exe uzantılı uygulamaları yüklemeye yarıyor belki bunu indirip rufusu kurarsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı