B Biwkan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 734 Çözümler 10 9 Ekim 2020 #11 The Anorak dedi: exFAT olduğu için görmüyor. Disk İzlencesi içerisinden SSD'yi APFS'ye formatlayın. Genişletmek için tıkla... İçine Windows kurulacak sıkıntı olmaz mı?
The Anorak dedi: exFAT olduğu için görmüyor. Disk İzlencesi içerisinden SSD'yi APFS'ye formatlayın. Genişletmek için tıkla... İçine Windows kurulacak sıkıntı olmaz mı?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 9 Ekim 2020 #12 Sanırım T2 çipinden dolayı sanırım sorun yaşıyorsunuz. Kendim bu tarz sorunların hiç birini yaşamamıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki eleman da baya uğraşıyor kurabilmek için.
Sanırım T2 çipinden dolayı sanırım sorun yaşıyorsunuz. Kendim bu tarz sorunların hiç birini yaşamamıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki eleman da baya uğraşıyor kurabilmek için.
B Biwkan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 734 Çözümler 10 9 Ekim 2020 #13 The Anorak dedi: T2 çipinden dolayı sanırım sorun yaşıyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki eleman da baya uğraşıyor kurabilmek için. Genişletmek için tıkla... Bir Windows bilgisayar üstünde USB'yi hazırlasam bilgisayar açılırken boot menü gibi bir şey ile USB'yi seçme şansım var mı?
The Anorak dedi: T2 çipinden dolayı sanırım sorun yaşıyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki eleman da baya uğraşıyor kurabilmek için. Genişletmek için tıkla... Bir Windows bilgisayar üstünde USB'yi hazırlasam bilgisayar açılırken boot menü gibi bir şey ile USB'yi seçme şansım var mı?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 9 Ekim 2020 #14 Install Windows 10 on Mac using an external SSD [Video] - 9to5Mac In this video walkthrough and tutorial we show you how to install Windows 10 on a Mac using an external SSD and Boot Camp drivers. 9to5mac.com
Install Windows 10 on Mac using an external SSD [Video] - 9to5Mac In this video walkthrough and tutorial we show you how to install Windows 10 on a Mac using an external SSD and Boot Camp drivers. 9to5mac.com
D DRX Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #15 Biwkan dedi: Burada direk Mac'e Windows yükleme var. USB hazırlama kısmını bulamadım. Genişletmek için tıkla... sorunu nasıl çözdünüz
Biwkan dedi: Burada direk Mac'e Windows yükleme var. USB hazırlama kısmını bulamadım. Genişletmek için tıkla... sorunu nasıl çözdünüz
Yavuz Erim Picopat Katılım 3 Mart 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Apple Macmini 6,2 Intel Core İ7-3615QM 2.30 GHz (8 CPUs) 16 GB RAM 222 GB SSD DirectX 12 Windows 11 Pro 64 bit / Windows 10 Pro 64 bit / macOS Catalina Intel HD 4000 1760 MB VRAM Direct3D DDI 11.2 WDDM 1.3 Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #16 The Anorak dedi: USB belleğe ihtiyacınız yok. ISO dosyasını Bootcamp veriyorsunuz. Gerisini o hallediyor. (Kendim USB kullanmadan kurmuştum.) Genişletmek için tıkla... Peki her şey normal miydi? Bir sıkıntı var mıydı? Bende kurmak istiyorum ama daha önce kurduğumda boot Camp'e dair sürücü kurma, disk değiştirebilme gibi bir şey gelmemişti o yüzden. The Anorak dedi: Harici SSD'nin formatı nedir? APFS veya HFS+ olması gerek. macOS kurulabilmesi için Genişletmek için tıkla... The Anorak dedi: USB belleğe ihtiyacınız yok. ISO dosyasını Bootcamp veriyorsunuz. Gerisini o hallediyor. (Kendim USB kullanmadan kurmuştum.) Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl kurdunuz onu da anlatır mısınz? Son düzenleme: 20 Temmuz 2025
The Anorak dedi: USB belleğe ihtiyacınız yok. ISO dosyasını Bootcamp veriyorsunuz. Gerisini o hallediyor. (Kendim USB kullanmadan kurmuştum.) Genişletmek için tıkla... Peki her şey normal miydi? Bir sıkıntı var mıydı? Bende kurmak istiyorum ama daha önce kurduğumda boot Camp'e dair sürücü kurma, disk değiştirebilme gibi bir şey gelmemişti o yüzden. The Anorak dedi: Harici SSD'nin formatı nedir? APFS veya HFS+ olması gerek. macOS kurulabilmesi için Genişletmek için tıkla... The Anorak dedi: USB belleğe ihtiyacınız yok. ISO dosyasını Bootcamp veriyorsunuz. Gerisini o hallediyor. (Kendim USB kullanmadan kurmuştum.) Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl kurdunuz onu da anlatır mısınz?