MacBook'tan daha iyi bir alternatif önerisi

Ne yazıkki mac tartışmasız kral sarj süresinde , hiçbir şey rakip değil.

5-6 saat ekran acik kullanım suresi. Prizden cektikten itibaren degil. Yeni cihazlarda daha iyileri de var da, Turkiye'de satiliyorlar mi bilmiyorum. Bu yeni Copilot+ Laptop'larin genelde pil sureleri oldukca iyi mesela.

Agir kodlama için bile Air'den fazlasına ihtiyacin olacagini sanmiyorum. 16 GB RAM'den asagisina bakma derim.

İleri seviye Excel kullanmıyorsanız yani Windows'a ihtiyacınız yoksa, MacBook en iyi seçenek olacaktır.

MacBook kullanıcısı olarak eğer Mac'i almasaydım; HP Omen Transcend 14, ASUS Zephyrus 14 ya da yeni çıkan ASUS TUF A14 modellerinden birini alırdım. Hatta ikinci bilgisayar olarak hala almayı düşünüyorum.
Şarj konusunda tabii ki MacBook olamaz ama hem taşınabilirlik açısından hem güç açısından iyi cihazlar olduklarını düşünüyorum.

Excalibur leptop dusunebilirsin hem oyun oynarsın hem derslerin için gayet yeterli
Excalibur alınmaz.

Monster Huma H5 v4.2.10 öneririm. Kullanıyorum ve gayet memnunum. Herhangi bir ısınma sorunu yok. Fan sesi neredeyse hiç yok. FM 24 gibi oyunlarıda rahatça açıyor. Şarjı 7-8 saat gidiyor. Güç tasarrufunda 10 saat gidiyor. Bununla ilgili açtığım inceleme makalesine de bakabilirsin istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…