C CrashTech Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 177 21 Aralık 2022 #1 Merhaba, Macbook'tan Windows'a büyük boyutlu bir dosya aktaracağım bunun en hızlı şekilde kablo ile aktarılacağını düşündüm ama bu mümkün mü? Ethernet kablosu değil.
Merhaba, Macbook'tan Windows'a büyük boyutlu bir dosya aktaracağım bunun en hızlı şekilde kablo ile aktarılacağını düşündüm ama bu mümkün mü? Ethernet kablosu değil.
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.459 Makaleler 1 Çözümler 7 21 Aralık 2022 #2 Networkten paylaşım yap ben öyle yapıyorum hızlı oluyor. Mac bilgisayarına kullanıcı hesabınla bağlanıyorsun. İnternette anlatan yerler var.
Networkten paylaşım yap ben öyle yapıyorum hızlı oluyor. Mac bilgisayarına kullanıcı hesabınla bağlanıyorsun. İnternette anlatan yerler var.
C CrashTech Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 177 21 Aralık 2022 #3 Tarikme dedi: Networkten paylaşım yap ben öyle yapıyorum hızlı oluyor. Mac bilgisayarına kullanıcı hesabınla bağlanıyorsun. İnternette anlatan yerler var. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim nasıl yapılacağını?
Tarikme dedi: Networkten paylaşım yap ben öyle yapıyorum hızlı oluyor. Mac bilgisayarına kullanıcı hesabınla bağlanıyorsun. İnternette anlatan yerler var. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim nasıl yapılacağını?