Macbook'un içinden çıkan koruyucuyu kullanmak zararlı olur mu?

vodkajaz

Decapat
Daha fazla  
Macbook'ların içinden çıkan (ilk açılınca) beyaz bir ekran koruyucu var naylon. Onu cihaz kapalıyken kullanmanın bir zararı olur mu acaba? Klavye ile ekran arasında koymanın yani. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir sorun çıkıcanı sanmıyorum ama gereksin gibi zaten ekranın kasaya yapışmaması için çerçevede koruyucu olmalı sebebi ne naylon u kullanmanızın.

Macbook'ların içinden çıkan (ilk açılınca) beyaz bir ekran koruyucu var naylon. Onu cihaz kapalıyken kullanmanın bir zararı olur mu acaba? Klavye ile ekran arasında koymanın yani. Teşekkür ederim.
zararı değil de yararı olur hocam çizilmeye karşı korur

Herhangi bir sorun çıkıcanı sanmıyorum ama gereksin gibi zaten ekranın kasaya yapışmaması için çerçevede koruyucu olmalı sebebi ne naylon u kullanmanızın.

Bu benim 2.ci M3 MacBook Pro cihazım.1.ci cihazın trackpad üzerinde boya atması fark ettim o yüzden iade edip tekrar aldım tozlardan vs. Çiziliyormuş sanırım yani genel koruma amaçlı olarak bir de ekranı çizmesin diye.

Ney cizecek zaten kasaya değmiyor.

Trackpad nasıl boyası attı anlamadım tozdan vs. Atar mı? Bu şekilde bir çözüm düşündüm. Yeni cihaz aldım eskiyi iade ettim.

macbook white stain şeklinde aratırsanız çıkıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…