rubep1 Femtopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #1 Merhaba MacBook Pro M3 kullanıcısıyım, LoL'de sesli sohbete bağlanırken mikrofonu kullanamıyorum. Mikrofona ayarlardan izin ver diyor fakat ayarlarda mikrofon izin kısmında League of Legends veya Riot Games'le alakalı bir şey çıkmıyor ne yapacağım?
Merhaba MacBook Pro M3 kullanıcısıyım, LoL'de sesli sohbete bağlanırken mikrofonu kullanamıyorum. Mikrofona ayarlardan izin ver diyor fakat ayarlarda mikrofon izin kısmında League of Legends veya Riot Games'le alakalı bir şey çıkmıyor ne yapacağım?
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 990 Çözümler 14 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 31 Mayıs 2025 #2 Eski konu ancak çözümü buldum. CD '/Applications/League of Legends.app/Contents/LoL/' ./LeagueClient.app/Contents/MacOS/LeagueClient Bu 2 kodu terminale yazıp oyunu başlatın öyle giriyor. Artı 0 Eksi
Eski konu ancak çözümü buldum. CD '/Applications/League of Legends.app/Contents/LoL/' ./LeagueClient.app/Contents/MacOS/LeagueClient Bu 2 kodu terminale yazıp oyunu başlatın öyle giriyor.
xenyvus Kilopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:02 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et