Mac'de nasıl oyun oynanılabilir?

Ynsemr

Kilopat
Daha fazla  
M2 işlemcili bir Mac notebooka sahibim. Oyun oynamaya yeni yeni başladım fakat hangi oyunu indirmek istesem işletim sistemim desteklemiyor. Epic Games'i zaten direkt açmıyor. Steam'de ise kütüphanemdeki oyunların çoğunu desteklemiyor. Yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef bazı yöntemlerle oynanmayan oyunları da oynayabilirsiniz fakat çok uğraştırıcı ve oyun performansı iyi olmaz sadece destekleyen oyunları oynamanızı öneririm.

Mac in içine sanal Windows kurarsın. Oyunları oraya indirirsin, oradan açar oynarsın. Nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Yapabileceğiniz ekstra bir şey yok. Mac uyumlu oyunların sayısı az, her istediğiniz oyunu indiremezsiniz. Yalnız Epic Games'i açmıyor derken ? Birebir aynı cihazdan bende de var ve Epic Games üzerinden FM 24 oynuyorum çoğu zaman.

Bilmiyorum. Epic Games'in setup dosyasını açmıyor.

Epic'i açar. Epic ve steam'dan mac destekleyen oyunları oynayabilirsin.

Desteklemediği oyunları oynamanın bi yolu var mı?
Var ama çok sağlıklı değil. Cihazın gücünü kullanamadığın için düşük performans veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu tarz araştırmalar yapabilirsiniz. Parallels ile sanal windows'da kurabilirsiniz.

Hayir, yapacak bir sey yok. EU4, HOI4 ve Factorio calistirmasi benim icin yeterli oluyor almadan once kontrol etmistim.

Desteklemediği oyunları oynamanın bir yolu var mı?

Wine bottler ve tarzı uygulamalar ile çalıştırabilirsin. Hatta Windows Steam EXE'yi Wine bottler ile kurup direkt oyunları indirip indirip açabilirsin. Ancak tabii ki de performans kayıpları oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…