M2 işlemcili bir Mac notebooka sahibim. Oyun oynamaya yeni yeni başladım fakat hangi oyunu indirmek istesem işletim sistemim desteklemiyor. Epic Games'i zaten direkt açmıyor. Steam'de ise kütüphanemdeki oyunların çoğunu desteklemiyor. Yapabileceğim bir şey var mı?
Maalesef bazı yöntemlerle oynanmayan oyunları da oynayabilirsiniz fakat çok uğraştırıcı ve oyun performansı iyi olmaz sadece destekleyen oyunları oynamanızı öneririm.
Yapabileceğiniz ekstra bir şey yok. Mac uyumlu oyunların sayısı az, her istediğiniz oyunu indiremezsiniz. Yalnız Epic Games'i açmıyor derken ? Birebir aynı cihazdan bende de var ve Epic Games üzerinden FM 24 oynuyorum çoğu zaman.
Yapabileceğiniz ekstra bir şey yok. Mac uyumlu oyunların sayısı az, her istediğiniz oyunu indiremezsiniz. Yalnız Epic Games'i açmıyor derken ? Birebir aynı cihazdan bende de var ve Epic Games üzerinden FM 24 oynuyorum çoğu zaman.
Wine bottler ve tarzı uygulamalar ile çalıştırabilirsin. Hatta Windows Steam EXE'yi Wine bottler ile kurup direkt oyunları indirip indirip açabilirsin. Ancak tabii ki de performans kayıpları oluyor.