Mac'e VirtualBox Linux kurarken "Kernel driver not installed" hatası

Escan

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Video montaj ve kurgu yapıyorum freelencer olarak
Arkadaşlar merhaba ben bir Mac kullanıcısıyım Mac'ime Linux kurmak istiyorum atıl samancıoğlunun dersinde verdiği Linux'u kurdum 8 GB (not: ISO olarak da kurmayı denedim olmadı) her şeyi tamamen yaptım iyi hoş fakat makineyi çalıştırdığımda bana şu hatayı veriyor.
(Kernel driver not installed (rc=-1908)
Make sure the kernel module has been loaded successfully.
Where: Suplibosınit what: 3 verr_vm_drıver_not_ınstalled (-1908) -
The Support driver is not installed.
On Linux, open returned enoent.)
Nasıl düzeltebilirim var mı bu hatayı yaşayıp çözen.

Not: Mac'imde bir ayar açmam gerekirse nasıl açacağımı bilmiyorum. Uzaktan bağlanma gibi bu tarz bir hataysa o menüyü nasıl açacağımı da söylerseniz süper olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
VMware kurulumu yaparken sürücü de yüklüyor, bunun için izin istiyor sanırım o izni vermemişsiniz.

Olabilir silip tekrar yükleyeyim eğer olmasa geri dönüş yaparım :(

VMware kurulumu yaparken sürücü de yüklüyor, bunun için izin istiyor sanırım o izni vermemişsiniz.

Sildim yükledim öyle bir şey çıkmadı sürücüyle alakalı bir de şunu da söyleyeyim şunu da yüklemiştim.

vm VirtualBox extension pack​

Tamamdır hallettim yabancı bir kaynaktan aynı sorunu yaşayanlar için link veriyorum buradan çözebilirsiniz.

https://www.howtogeek.com/658047/how-to-fix-virtualboxs-“kernel-driver-not-installed-rc-1908-error/

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı