MrKonce Kilopat Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 211 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Müh. Okumak İstiyor. 2 Eylül 2023 #1 Selam, bu M1 işlemcili MacBook Air'e ben bir de Windows 10 kurmak istiyorum da en verimli çalışan ücretsiz yazılım hangisi? İlk aklıma VirtualBox geldi de onun haricinde önerisi bilgisi olan var mıdır şu daha sorunsuz daha iyi dediğiniz?
Selam, bu M1 işlemcili MacBook Air'e ben bir de Windows 10 kurmak istiyorum da en verimli çalışan ücretsiz yazılım hangisi? İlk aklıma VirtualBox geldi de onun haricinde önerisi bilgisi olan var mıdır şu daha sorunsuz daha iyi dediğiniz?
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 M1 serilerine Windows kuramıyorsun ancak sanal pc oluşturarak ya da parallels kullanabilirsin.
MrKonce Kilopat Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 211 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Müh. Okumak İstiyor. 4 Eylül 2023 #3 draftleet dedi: M1 serilerine Windows kuramıyorsun ancak sanal PC oluşturarak ya da parallels kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşte sanal makine ile kuracağım da VirtualBox veya VMware haricinde ücretsiz kullanabileceğim program var mı? Paralels ücretli diye biliyorum. Başka önerisi olan var mı ?
draftleet dedi: M1 serilerine Windows kuramıyorsun ancak sanal PC oluşturarak ya da parallels kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... İşte sanal makine ile kuracağım da VirtualBox veya VMware haricinde ücretsiz kullanabileceğim program var mı? Paralels ücretli diye biliyorum. Başka önerisi olan var mı ?