Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Ankara Keçiören MACFit üyelik ücretini bilen biri varsa bilgilendirebilir mi? Sitede doğru düzgün bilgi bulunmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2024
Arkadaşlar merhaba. Ankara Keçiören MACFit üyelik ücretini bilen biri varsa bilgilendirebilir mi? Sitede doğru düzgün bilgi bulunmuyor.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 1 Eylül 2024 #2 İstanbul PendiK'te gidiyorum ama Macfit'in kendi sitesinde yazıyodur. 1000TL veriyorum aylık.
Geshtoppen Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 DMN dedi: İstanbul Pendik'te gidiyorum ama MACFit'in kendi sitesinde yazıyordur. 1000TL veriyorum aylık. Genişletmek için tıkla... Anladım başka semtte ki MACFit salonlarına girebiliyor musun peki.
DMN dedi: İstanbul Pendik'te gidiyorum ama MACFit'in kendi sitesinde yazıyordur. 1000TL veriyorum aylık. Genişletmek için tıkla... Anladım başka semtte ki MACFit salonlarına girebiliyor musun peki.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 1 Eylül 2024 #4 Geshtoppen dedi: Anladım başka semtte ki MACFit salonlarına girebiliyor musun peki. Genişletmek için tıkla... Hayır normal üyelik için söyledim. Sadece o salona gidebiliyorsun.
Geshtoppen dedi: Anladım başka semtte ki MACFit salonlarına girebiliyor musun peki. Genişletmek için tıkla... Hayır normal üyelik için söyledim. Sadece o salona gidebiliyorsun.