MACFit Gordion AVM gidilir mi?

ArmindoBrumaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aylık kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Hiç spor tecübem yok ve ilk kez fitness yapacağım. Ortamı nasıldır? Hocalar aletleri nasıl kullanacağızı vs. gösteriyorlar mı?

Aylık kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Hiç spor tecübem yok ve ilk kez fitness yapacağım. Ortamı nasıldır? Hocalar aletleri nasıl kullanacağızı vs. gösteriyorlar mı?
Gösterirler. 1 aylık kayıt için bence pahalı o tarz yerler hocam mahalle salonu varsa yakında ona gidin derim. Bütçe dert değil ise gidebilirsiniz.
Ortamını bilmiyorum.

Bence 0'dan başlayacaksanız o kadar para vermenize gerek yok mahallede veya belediyenin spor salonu güzel ise gidebilirsiniz oralarda yine hareketleri gösterirler biraz gelişincede MACFit'e geçersiniz tabii bütçe ile ilgili arkadaşın dediği gibi bütçede sorun yoksa direk gidin.

Bütçe sorununuz yoksa direkt Personal Trainer ile başlayabilirsiniz. Ama yerinde olsam fitness haricinde bir spor yapardım.

Bütçe sorununuz yoksa direkt Personal Trainer ile başlayabilirsiniz. Ama yerinde olsam fitness haricinde bir spor yapardım.

Aylık 1143 TL olması gerekli, karşılayabileceğimi düşünüyorum. Bob GYM isimli bir spor salonu daha var fakat oranın çok daha pahalı olduğunu söylüyorlar. Ayrıyeten fazla kilolu olduğum için ilk amacım zayıflamak, bu yüzden spora yazılmayı düşündüm.

Bende kişisel olarak gordion'a gidiyorum çoğu zaman, şansınız varsa alacaatlı beker macfit çok çok daha iyi tek dolmuşla gidiliyor, ama gordion MACFit'te kötü değil. Bayağı oldschool bir salon haberiniz olsun.

Hocam selamlar, fazla kilo sorunun varsa kesinlikle kick boks gibi yüksek enerji gerektiren bir spor tavsiye ediyorum. Aynı zamanda kilo kaybıyla birlikte esneklik kazanırsın, yine kas kütlende kazanım sağlamak için fitness yapabilirsin. Bob Gym'de boykot bu arada.

Merhabalar ben Ankara'da konu sahibinin bahsettiği AVM'ye yakın bir semtte oturuyorum. Aslında spor geçmişim var ancak sınav senemdi bu sene gidemedim 6-7 ay ara verdim... Şimdi gene çok underground bir yer bakıyordum ancak benim evime çok uzak kalıyorlar genelde. Yani en yakın alternatim MacFit oluyor ve sadece 6-7 bin TL daha pahalı öbür uzak salonlara göre. Bu parayı ekstra vermeme değecek mi? Siz ne önerirsiniz? Fikir alışverişinde bulunmam gerekiyor da... Yola çok vaktim gitsin istemiyorum artık. Gerçekten yolda vakit geçirmekten sıkıldım. Hatta bu sene sınavım olmasına rağmen bile MacFitte olsam gidebilme imkanım olabilirdi.

Zaten uzak olduğunu söylemişsiniz hocam yakın olması daha iyi biraz pahalı olur fakat devamlı gidersiniz MACFit'e sıkıntı olmaz bu sefer başka uzak bir yere uyguna girersiniz fakat devamlı gitmeyebilirsiniz uzak diye.

Evet, evimin önünde metro mevcut ve Gordion AVM'ye 3 durak. Yani yaklaşık 10 dakikamı alıyor gidip gelmek. Arabayla gidersem daha kısa sürme ihtimali de var çünkü ehliyeti yeni alabildim. Ekstra para vermekte çok kararsız kaldım 2-3 ay sonra tekrar ısınınca supplemente harcamak çok cazip geliyor o parayı ancak bu sefer rahatımı düşüneceğim gibi, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…