Arkadaşlar merhaba PC de kullanmak için 2 gamepadim var biri DualSense biri 9.nesil Xbox Controller ve bunları oyunlara göre kullanıyorum Sony oyunlarında DualSense diğerlerinde Xbox.
Xbox Controller ergonomi olarak çok iyi geliyor DualSense ise tetik gibi extra özellikler ile iyi geliyor.
Bu markayı duydum dolu dolu bir ton özellik yazmışlar özellikle hall effect tetik ve analoglar ilgimi çekti bütçem 4000-5000 almaya değecek modeli var mı?
Eğer satın alırsam Xbox kolunu büyük ihtimalle satarım.
Machenike g5 pro v2 veya easysmx d10 alınabilir bu bütçede. Eğer stoklara gelirse gamesir cyclone 2 de kendimi kullandığı çok iyi bir kol kesinlikle öneririm. Easysmx d10 da neredeyse aynısı cyclone 2 ile. Sadece stickleri biraz daha yüksek çok güzel kol haricinde
Machenike G5 Pro V2 veya easysmx D10 alınabilir bu bütçede. Eğer stoklara gelirse GameSir Cyclone 2 de kendimi kullandığı çok iyi bir kol kesinlikle öneririm. Easysmx D10 da neredeyse aynısı Cyclone 2 ile. Sadece stickleri biraz daha yüksek çok güzel kol haricinde.
Benim amacım dayanıklı uzun yıllar kullanabileceğim drift sorunu gibi kronik sorunu olmayan bir şey değer dediğiniz bir model varsa bütçeyi esnetebilirim.
Bahsettiklerimin üçü de hem bütçeniz dahilinde hem de sfick drift yapmayan kaliteli kollar. Özellikle gamesir cyclone 2 ve easysmx d10'u öneriyorum
Tmr denen bir teknoloji kullanıyor bu ikisi bu da hem hall effectten daha hassas hem drift yapmayan hem de Hall effectten daha az güç tüketen bir teknoloji kullanıyorlar demek. Gamesir cyclone 2'nin bahsettiğim diğer kollardan ayrı bir de ayrıntılı bir pc uygulaması var ve her şeyi ayarlayabiliyorsunuz kol üzerindeki o yüzden bulabilirseniz ekstra öneriyorum
Normalde gizala satıyor ama şu anda stok kalmamış durumda. 8bitdo ultimate 2 de bakabilirsiniz bu arada(sonunda c olmayan) o da aynı kalitede cyclone 2 ile söylemeyi unutmuşum pardon. Hatta 8bitdo direkt gamesir'ün piyasa rakibidir sadece ergonomisine alışmanız zaman alabilir
Kendi kullanımıma ve ergonomik tercihine göre sıralayacak olursam
1-cyclone 2
2-8bitdo ultimate 2
3-easysmx d10
4-machenike g5 pro v2
Hepsi kendi çapında çok kaliteli kollar ve hangisini alırsanız alın bir diğeri sizi üzmeyecek kalitedeler ama benim tercihim bu şekilde olurdu. Gizalanın garanti hizmetini kaliteli bir şekilde sunması da bunun nedenlerinden birisi
Normalde gizala satıyor ama şu anda stok kalmamış durumda. 8BitDo Ultimate 2 de bakabilirsiniz bu arada(sonunda C olmayan) o da aynı kalitede Cyclone 2 ile söylemeyi unutmuşum pardon. Hatta 8BitDo direkt GameSir'ün piyasa rakibidir sadece ergonomisine alışmanız zaman alabilir.
Kendi kullanımıma ve ergonomik tercihine göre sıralayacak olursam.
1-Cyclone 2
2-8BitDo Ultimate 2
3-easysmx D10.
4-machenike G5 Pro v2.
Hepsi kendi çapında çok kaliteli kollar ve hangisini alırsanız alın bir diğeri sizi üzmeyecek kalitedeler ama benim tercihim bu şekilde olurdu. Gizalanın garanti hizmetini kaliteli bir şekilde sunması da bunun nedenlerinden birisi.
Xbox tasarımindaki bir kol istiyorum bu konuda netim çünkü bana gerçekten rahat geliyor hem DualSense hem de Xbox Controller olduğu için bunu rahat rahat diyebiliyorum.
Easysmx D10'a baktım onunda tasarımı kötü ya
Xbox tasarımindaki bir kol istiyorum bu konuda netim çünkü bana gerçekten rahat geliyor hem DualSense hem de Xbox Controller olduğu için bunu rahat rahat diyebiliyorum.
Easysmx D10'a baktım onunda tasarımı kötü ya
Beklerim sorun değil dediğim gibi sadece kronik sorunu olmasın yeter hall effect ile ömürlük ürünler sanırım bunlar stok gelirse Cyclone 2 gelmezse G5 V2 alacağım gibi duruyor.
G5 V2 de hall effect yerine optik yazıyor o ne oluyor? Drift gibi problemler yaratirmi.