Elektronik Machenike G3 V2 1799 TL

Makaleler
3
KAPLAN200 kodunu sepette girin. Şarj istasyonu ile geliyor. G1 modeli bile Temu'dan 1500 civarında geliyordu. TR fiyatına göre çok iyi fiyat. Ekstra bilgisi olanlar altta bilgi versin. Ön sipariş ürünlerinin hepsine geçerli kod.

Ek Bilgi: Şarj istasyonu dahil fiyat.

Son düzenleme:
Gecikme değerleri biraz fazla. 8 bitdo ultimate 2c daha bir alınası geldi. Tabi o da şarj dock'u ile gelmiyor. Ha bu değerleri gerçek hayatta ne kadar hissederseniz bilmem.

Bu gecikmeyi test kendim test edebilir miyim? 2C var. Ekleyim konuya.

8bitdo ultimate 2 tmr lı model bir gelse var ya tadından yenmez. Aliexpresste alamıyoruz. Bu marka gamepadler elde kalitesiz hissiyat uyandırıyor (machenike tmr lı modele sahibim) asla dualsense ve xbox kalitesi vermiyor. 8Bitdo en azından onlara yakın.

Bu gecikmeyi test kendim test edebilir miyim? 2C var. Ekleyim konuya.
Gpdl dedikleri fiziksel bir test. Onu biz evde yapamayız. En iyi sonucu o verir diyorlar. Onun dışında yazılım tabanlı test de var ama tabi fiziksel olan daha iyi sonuç veriyor diyorlar.
En baştaki Polling yazanı indirirseniz yazılımsal olarak test edebilirsiniz.
Şuradan da karşılaştırabilirsiniz.

Bilgin varsa bende g1 pro gamepad var hocam o sence iyi mi? Kutuda duruyor kullanmıyorum.

Ya gelecek de ne kadara gelecek o önemli. Bir de tampon tuşları takılma yapıyormuş bazen(sanırım önceki sürümde de benzer sorun varmış).
Gamesir Cyclone 2 aldım ama yok. Onun da gecikme değerleri içime sinmedi. Kapıdan geldiği gibi açmadan iade edeceğim.
Bigbig won blitz 2 tam aradığım gamepad'di. Aldım. Onun da özelliklerine dikkat etmemişim. Tetikler dijitalmiş(Xbox'taki gibi bir tetik mesafesi yok. Hani atıyorum yarış oyunlarında tetik tuşuna ne kadar basarsanız o kadar gaz veriyorsunuz ya. Bunda o yok. Klavyedeki gibi düz tuş şeklinde). Bluetooth ile bağlayınca da oyunlarda çılgınlar gibi fps drop oluyordu. Onu da iade ettim vs.

bigbig in tetikleri çok saçmaymış ne anlamı kaldı. Valla hocam güzel bir gamepad bulamıyoruz gerçekten. Tek istediğim xbox veya dualsense malzeme kalitesinde olan halleffect, tmr lı mümkünse docku olan bir gamepad ama bulunmuyor zalimler.

Bilgin varsa bende g1 pro gamepad var hocam o sence iyi mi? Kutuda duruyor kullanmıyorum.
Burada incelemişler. Gecikme değerleri konudakiyle benzer. Çubuk merkezleme biraz fazla. Oyunlarda hissedilir drift yaşayabilirsiniz diyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250510_140439_Vivaldi.jpg
    125,2 KB · Görüntüleme: 63
Gerçekten 8bitdo nun modellerini kullandım. Mechanike g1 pro var. Özellikler çok güzel ama elim en çok xbox 9. Nesil ve dualsense de rahat ediyor.

Tabii ki hall effect, tmr güzel ama elde hissiyat her şeyden önemli BENCE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…