Daha fazla
Bende g1 pro var aşırı sesli o daXbox ın ABXY tuşları çok sesli bu yönden pek sevemiyorum ama malzeme kalitesi, ergonomi anlamında rakipsiz.
G1 pro, xbox kontrolcü yanında sessiz kalıyor öyle söyliyim.Bende g1 pro var aşırı sesli o da
Site nasıl güvenilir mi ilk kez görüyorum?
Machenike G3 şu an piyasadaki fiyat olarak ve kalite olarak alınabilecek en iyi gamepad diğer konularda bir koleksiyoncu ile konuştum kendileride önerdi bende sipariş ettim.KAPLAN200 kodunu sepette girin. Şarj istasyonu ile geliyor. G1 modeli bile Temu'dan 1500 civarında geliyordu. TR fiyatına göre çok iyi fiyat. Ekstra bilgisi olanlar altta bilgi versin. Ön sipariş ürünlerinin hepsine geçerli kod.
Ek Bilgi: Şarj istasyonu dahil fiyat.
![]()
Machenike G3 V2 Gamepad – Tri-Mode Siyah Kablosuz Oyun Kolu + Charging Dock, PC & Android Uyumlu
Machenike G3 V2 Tri-Mode Gamepad, siyah tasarımı, kablosuz bağlantı seçenekleri ve şarj dock’u ile hem stil hem performans sunuyor. PC, Android ve Switch uyumluluğuyla tam donanımlı! Gank.com.tr’de şimdi satın al!gank.com.tr
Hocam 8bitdo Ultimate C ile aralarında çok kaldım. Neredeyse aynı özelliklere sahipler, 8bitdo'da Impulsive Trigger var ama kablolu.Machenike G3 şu an piyasadaki fiyat olarak ve kalite olarak alınabilecek en iyi gamepad diğer konularda bir koleksiyoncu ile konuştum kendileride önerdi bende sipariş ettim.
Kablolu yerine standlı almak çok daha mantıklı değil mi sencede ve bukadar önerilen bir ürün bence g3 düşün derim.Hocam 8bitdo Ultimate C ile aralarında çok kaldım. Neredeyse aynı özelliklere sahipler, 8bitdo'da Impulsive Trigger var ama kablolu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.